8 april 2020

Kanske ändå?


Som jag befarat var slagbordet jag ropat in rejält stort. Åh, nej... tänkte jag först. Jag skurade det rent med såpa och tänkte att jag får väl sälja det vidare. Men...


... efter att jag provat med stolarna och hämtat lite grejor jag tyckte passade, blev det kanske inte så dumt ändå?


Hm...

Nåja, jag har som sagt spekulanter, åtminstone en. Kanske det dyker upp ett smäckrare nån gång? Tills dess tror jag att jag behåller det.

En märklig påskhelg stundar. För första gången blir ingen sill inlagd eftersom jag får fira den i min 70+karantän. Det går bra det också. Vi får ha tålamod och rikta blicken mot framtiden och ljusare tider.

En stor påskkram ger jag till er alla. Ta hand om er!

8 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det ser bra ut på bild. Du får känna av ett tag. Ha lite is i magen. Annars får du göra som du säger, sälja vidare och hitta ett annat till dig själv.

Eva-Lotta sa...

Glad påsk 🐣 också, så klart!

Mamma C sa...

Jag tycker det ser jättebra ut på bilden.
Men det är ju du som bor där och det måste kännas rätt.
Kram Carin

lisashus sa...

Det ser ju jättefint ut på bilden, och just detta att du kan välja att ha en skiva utfälld, eller båda! Nåja, det känner du säkert efter en tid, hur du vill ha det. Snyggt är det i alla fall!

Ja, vilken märklig påsk det blir, nästan ofattbart så allting är!
Ha det så gott du kan ändå och GLAD PÅSK! (som det heter)
Kramar
Lisa

MirandaMaräng sa...

Ett fint och användbart slagbord du valt och passar ju perfekt när ni träffas många! Praktiskt med att fälla ned skivan när det inte används. . . men det är ju du som ska trivas med det!
Ja påsken kommer närmare och närmare och inget blir som förut! Är vädret skapligt ska vi i alla fall försöka träffas och grilla utomhus för nu börjar det här bli långdraget!
Önskar dig en fin Påskhelg!
Kram

Rosor och ruiner sa...

Men åh så fint! Önskar jag skulle ha plats med ett sånt vackert bord, men icke... Jättebra att ha till både vardag och fest med många!
Påskkram till dig med! ♥

Bettys beundran sa...

Det blev ju jättebra, inte minst att du kan fälla in skivan. Slagbord är underskattat. Har ett mindre själv och jag har båda skivorna nerfällda men när det är många kak, tårt och godisfat så är det så bra att kunna fälla upp en skiva.

Annica sa...

Slagbordet är verkligen vackert, men jag förstår om du tycker att det tar plats... Har ett likadant som jag ärvt från mormor och morfars gård. Det står ihopfällt på verandan och ställs upp vid kalas. Annars fungerar det fint som blombänk under fönstret.

Ha en fin påsk, det kommer en tid då vi får umgås med nära och kära tills vi tröttnar på dem... ;)

KRAM Annica