4 augusti 2021

Bröllop i hemlighet på Högbo Bruk


Efter 17 år tillsammans och med två söner så bestämde de att gifta sig, dotter Lisa och hennes Mathias. Jag och hans föräldrar fick tillsammans med sönerna glädjen att vara med, och bröllopet var hemligt in i det sista. 


Bröllopet hölls på Högbo Bruk där de gifte sig borgerligt en ytterst regnig söndag, den första i augusti. Men som genom ett trollslag slutade det regna under vigsel och fotografering. När middagen intogs störtregnade det igen!


De var så fina och mammahjärtat var fyllt av glädje och stolthet. Så roligt att få dela stunden med dem. 


Något gammalt, något blått, något lånat, något fått... Lisa bar sin mormors armband som hon fått av mig för några år sen. Dagen blev så lyckad och kvällens middag med god mat och dryck var fantastisk.


Brudparet bodde i bröllopssviten... en stuga med tre rum i gammal miljö, en bit ifrån hotellet. Så vackert och passande! Vi andra och barnen sov över i varsitt lyxigt rum på Stallbacken, ett område med små stugor med fyra rum i varje stuga. Allt blev sådär ofattbart perfekt.


Och gissa vem som tog 83 bilder trots en proffsfotograf på plats? Jo, just det. Men fler än dessa visar jag inte här. Här kan ni läsa mer om Högbo Brukshotell och verksamheten där. Och här kan du få veta mer om Högbo bruk.

En helg att spara och minnas med glädje.

9 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Här sitter jag och blir rörd. Bröllop är ju bara så fint. Vilken miljö de valde , jättefint. Jag förstår att du tog många bilder. Armbandet är väldigt vackert och passade ju perfekt. Tack för att du delar med dig. Kraaam Pia

Eva-Lotta sa...

Så underbart! Blir helt varm i hjärtat. Ser väldigt fint ut🥂🍾💕

Rosor och ruiner sa...

Sitter också här helt rörd! Så fantastiskt att gifta sig efter så många år- det tyder på stark kärlek! ❤️ Vilken glädje att få känna så!
Kram!

lisashus sa...

Men kära nån så roligt att få gå på bröllop och till ens egen dotter dessutom! Det måste ha varit stort och helt fantastiskt. Vilken miljö sen! Vad gör väl lite regn då? (Det lär ju dessutom betyda lycka).
Det ser ju helt underbart ut och jag kan tro att hon är sin mors dotter som väljer ett så vackert ställe!
Så kul att du ville dela med dej!
Kramar
Lisa

MirandaMaräng sa...

Åh så härligt. . .och vilken lycka att gå på sitt barns bröllop! Verkligen ett minne för livet att bevara i sitt hjärta! Höll du något tal?
Ha det så bra!
Kram

Mamma C sa...

Vilket ställe för ett vackert bröllop. Lite regn är inte hela världen.
Kram Carin

Bettys beundran sa...

Vilken helg, vilket bröllop. Min personliga åsikt är att ett bröllop i "mindre" skala är så mycket trevligare än de "stor, stora" bröllopen. Jag och livskamraten firade förra veckan 52 årig bröllopsdag, hurra för oss och för din dotters fina bröllop. har bott på Högsbybruk och håller med - så vackert och bra.

Vit Hortensia sa...

Åh vad härligt med ett bröllop.....och så fint allt ser ut genom dina vackra bilder! Bara den sista bilden med det helt fantastiska kortet är ju som en dröm! All lycka till din dotter och hennes familj <3
Kram
Birgitta

Russo Patrizia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.