4 februari 2022

Det blev en tavla

Det blev en tavla i fönstret istället för en trädgårdsbok. Min senaste tavla har aldrig kommit upp på väggen. Nu kan jag njuta av den så här.


Jag är medlem i Dalarnas konstförening och som medlem får man varje år ett grafiskt blad av en utvald konstnär som gåva. Förra året var det den här akvarellen av Peter Flinck. Jag tycker mycket om den. En tavla behöver inte alltid hänga på väggen anser jag.

Minsann är det inte fredag igen och igår blev det en historisk dag. Trots att pandemin nu bedöms ha blivit en endemi och alla restriktioner tas bort från och med onsdag får vi nog skynda långsamt och ta det lugnt ett tag till. Tror ni inte att det är lite för snabbt? Dock tänker jag fira ikväll med hemgjord pizza och ett glas rött... eller två!

En trevlig helg önskar jag er alla.

6 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Godmorgon. Nej tavlor kan man ha ståendes så där som du har. Jättefint och lätt att flytta på om man ledsnar. Ja allt för tidigt men jag kommer vara på min vakt fast jag haft covid. Hemgjord pizza är alltid lika gott. Kraaam Pia

Eva-Lotta sa...

Det blev bra att ha tavlan i fönstret!
Helt vansinnigt att slopa allt nu. Helst vaccinpassen. Det betyder att de ovaccinerade kommer att trängas runt överallt. Kunde de inte vara solidariska nog att ta vaccinet så fortsätter de väl i samma oansvariga anda. Har ovaccinerade i bekantskapskretsen, de har varit helt frågande till att man visar hänsyn och respekt för andra.
Hemgjord pizza är mycket gott. Vi hade ett paket kräftor i frysen, det tog vi fram😊
Trevlig kväll!

Hélène sa...

Hello Eva-Mari,

I like your watercolour even if I cannot see it clearly. I like its colours.
I also like the little bird. Did you make it yourself ?

Have a nice weekend

Hélène

Mamma C sa...

Så fin den var din tavla. Och visst kan man ha tavlor ståendes och inte uppspikade på väggen.
Hemmagjord Pizza är inte fel. Här blir det skaldjur tror jag.
Trevlig helg till dig med.
Kram Carin

Rosor och ruiner sa...

Det låter väldigt gott, ett glas (eller två) får det allt bli ikväll! Skål!!
;)

lisashus sa...

Vilken fin tavla och man kan absolut ha tavlor där man så vill. Där passar den ju utmärkt! Vilka finstämda färger och naturmotiv är alltid vackert.
Veckorna går snabbt tycker jag och redan fredag (igen).
Att restriktionerna upphör är kanske liiiite väl drastiskt kan jag tycka, speciellt som man visst hittat ytterligare en variant på omikronet, där smittan lär vara ännu värre! Hm..nja, jag är skeptiskt och tror inte på att släppa på allt.
Fira kan vi göra ändå. Kyndelsmässa på söndag kan vi också fira - ljusets återkomst.
Ha en härlig kväll och fira på!
Kram
Lisa