11 februari 2022

Mitt tusende inlägg... och utlottning

Jag firar med att plantera några söta små fönstervivor i mormors soppterrin. För vet ni? Det här är mitt tusende inlägg. Inte klokt när jag tänker efter! Därför passar det väl utmärkt med en liten utlottning tänker jag?


Är så glad över att ni vill läsa mina vardagstankar. Det ger mig så mycket och har blivit som en dagbok. Det blir oftast tre inlägg per vecka och mestadels ger sig inläggen av sig själv. Ibland har jag inget att berätta men på nåt vis blir det ett inlägg ändå. Om det lilla... det vanliga... min alldeles vanliga tillvaro. Tack för att ni outtröttligt är med mig. Utan er skulle inte Sostrimmor finnas.

Jag startade Solstrimmor efter att jag flyttade tillbaka till Falun efter tio år i Lindesberg. Där hade jag bloggen Vårt röda hus som jag då avslutade. I maj 2013 startade jag Solstrimmor. Snart fyller bloggen alltså nio år! Så mitt tusende inlägg firar jag med att lotta ut min senaste roman...


... Harriet och Olle. Det enda du behöver göra för att delta är att mejla mig och berätta... om du tycker jag ska förändra något, något du vill ha mer eller mindre av... alltså, dina åsikter i allmänhet. Många av er har redan boken, men hoppa med ändå, det kan ju bli en present till någon. Jag drar två vinnare som jag skickar Harriet och Olle till. 

Klicka här så kan du läsa vad Harriet och Olle handlar om. Om du vill läsa min gamla blogg Vårt röda hus, klickar du här.


Och här är min mejladress: evamari4@telia.com  Alla mejl får en lott och dragningen sker fredagen den 18 februari.

Ser fram emot just dina åsikter. Lycka till!

8 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Grattis till tusen inlägg!🥂🍾
Dina böcker är mysiga, jag tycker inte du behöver förändra något alls!

Hélène sa...

grattis till ditt 1000:e inlägg !

Félicitations pour votre 1000ème billet. Les primevères sont charmantes dans cette soupière ancienne.
Passez un bon weekend et prenez soin de vous !

Hélène

lisashus sa...

Grattis till tusen inlägg! Jag har ju följt dej länge både i din förra blogg och i denna och jag uppskattar alltid dina inlägg, vad de än handlar om. Jag tycker inte du ska ändra något. Jag tycker om det vardagliga och att få dela dina tankar om ditt och datt.
Jag har ju alla dina böcker och jag verkligen älskar dem!
Ha en fin och skön helg!
Kramar
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Oj jag har inte kollat hur många inlägg jag gjort. Grattis till 1000st i alla fall. Jag kommer skicka ett mail. Kram och trevlig helg/ Pia

Vit Hortensia sa...

Så fin din terrin med vivorna är....riktigt mycket vårkänsla i den!....och fortsätt bara vara den du är här på bloggen och gör dina inlägg utifrån den lust och glädje du känner. Det är helt perfekt som det är :-)
Varm fredagskram till dig!
Birgitta

Mamma C sa...

Grattis till ditt 1000 blogginlägg.
Ha en fin helg.
Kram Carin

HWIT BLOGG sa...

1000 inlägg! Härligt och grattis till alla sköna inlägg och alla kloka tankar om livet du delar med dig av...
KRAM från Titti

Margareta sa...

Tänka sig...1000 inlägg.Det är alltid lika intressant att läsa dina tankar och funderingar.Det vardagliga ger så mycket.Hoppas du fortsätter i samma anda.
Din blogg betyder något för många av oss.
Kram Margareta