18 juli 2022

Downton Abbey


Igår såg jag den, den nya filmen om Downton Abbey. Rekommenderas varmt! Framför allt var det roligt att träffa alla karaktärerna igen och se att en del hade åldrats, med värdighet, många var sig precis lika, några vackrare än nånsin. Och kläderna, ja dem ska vi bara inte tala om... de måste ses.

Så... se den maffiga filmen och njut.

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Tack för tipset 👍.
Kram Carin

lisashus sa...

Åh, så kul att du har sett den! Jag är ju själv ett fan av Downton Abbey och jag tycker ju att jag känner alla där. Tackar för tipset!
Kram
Lisa

Bettys beundran sa...

Ååååååå vad roligt att filmen var bra. Tycker så mycket om när den gick på tv. Inredningen och kläderna är så vackra. Länge sedan jag var på Sundborn. När vi åkte hem från Åre så åkte vi över Dalarna, åt på Åkerblads och vidare genom Tellberg. Vilka hus och gårdar som ett litet fantasilanskap. Skulle gärna tittat in i några av husen. Tänk om min fröken i syslöjd haft den i inställningen som Karin hade - Handen ska synas. Må gott.

Vit Hortensia sa...

Jag som aldrig sett ett enda avsnitt av Downton Abbey, eller någon film. Verkar som om många andra gjort det så jag kanske är lite udda :-) Kram till dig!
Birgitta

Rosor och ruiner sa...

Två timmars njutning! Åh, vad den var BRAAA! Musiken, den brittiska accenten, kläderna, miljöerna, karaktärerna... Jag grät och skrattade om vartannat, det var verkligen roligt att återse dem alla!
Kram Gunilla

MirandaMaräng sa...

Jag har också sett den eftersom jag är en Stor fan av Downton Abbey. . .och hängde på låset premiärdagen. . !!! :-) Den var väldigt bra och man bara njöt av vackra kläder och miljöer!
Ha det så bra!
Kram