2 november 2022

Nu stryker vi november medhårs


Så skrev jag i ett inlägg för några år sen. Och istället för att gnälla över den här mörka månaden så tycker jag vi stryker den medhårs. Snart kommer advent. En högtid jag tycker mycket om och som jag längtar till.

Tack för trösten ni gav i förra inlägget. Nu har jag rest mig igen, borstat av mig och vem vet? Snart är det kanske min tur?

Kramar till er alla och glad november!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ÄR snart din tur. Det tror jag på! Kram, Eval8

Hélène sa...

Bonjour Eva-Mari,

Désolée de lire que l'appartement que vous convoitiez n'est pas disponible pour vous. Je sais que cela doit être très décevant mais vous avez tout de même un très bel endroit pour vivre même s'il est chaud en été. Dites-vous que tous les étés ne se ressemblent pas c'est ce que je me dis chaque année en espérant qu'il ne fera pas trop chaud.

J'espère de tout coeur que l'appartement de vos rêves sera bientôt pour vous.

Amitiés

Hélène

Mamma C sa...

Jag längtar faktiskt lite till advent med även om inte våran november är lika trist som den är i Sverige.
Kram Carin

lisashus sa...

November har blivit mera älskvärd sedan jag blev pensionär tycker jag. Jag kan fördra den mera nu, för att inte säja att jag njuter av låg sol vissa dagar och diset och dimmorna ger också vackert ljus. Ja, att stryka november medhårs tycker jag låter helt rätt och särskilt nu när det är så härligt varmt ute.
Bra att du har rest dej igen och jag hoppas att du ser framåt med tillförsikt när det gäller lägenheten. En dag ska du se, så dyker den upp, det säkert!
Kram
Lisa

Vit Hortensia sa...

November tycker jag har börjat väldigt fint med mild luft och även om det är mörkare och lite regntungt känns det helt ok tycker jag. Så, ja vi stryker november medhårs och håller tummarna för att precis din perfekta lägenhet snart dyker upp :-)
Allt gott till dig! Kramar
Birgitta