19 maj 2016

Somliga dagar blir bättre än andra!


Somliga dagar blir liksom bättre än andra. Som idag. När jag cyklade runt Varpan, en av våra sjöar, hittade jag liljekonvaljer... utslagna, redan! Sen fick jag ett brev från Snäckskalsdalen fyllt med vildvinsskott som gulliga Agneta lovat mig. Samtidigt kom ett nytt nummer av Lantliv. Andra saker som känns bra händer också helt plötsligt... Tror jag kommit in i ett bra flöde?

Nu doftar hela lägenheten examen!

Ha det bra ni också!

12 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Haha, ja! Jag med!
Tänk att dom redan är utslagna liljekonvaljerna hos er! Här har dom hamnat lite på efterkälken, men dom kommer, fast inte så mycket i år verkar det som.
Du har en så fin gammal kryddburk att ha dom i, det ser så rätt ut!
Kramaar

Ezter sa...

Jag tycker inte heller att våra liljekonvaljer har kommit så långt. Inte de vi har i trädgården iallafall och några andra har jag inte sett! Vildvin låter häftigt!

House and Garden by Bia sa...

Åhh så fint med liljekonvaljer...jag tänker på farmor som alltid hade
konvaljer i stugan på landet...såå fin doft, en vacker blomma ;))
Kram bia

Meta sa...

Det var tidiga konvaljer. Här är de bara i knopp än. längtar ett tag till efter dom. Vad trevligt med brev och härligt innehåll, vet att jag med j´har ett som väntar hemma.
Ha det gott på din braiga dag
kram Meta

Rosor och ruiner sa...

Det låter härligt med bra flöde, hoppas det håller i sig! Härliga konvaljer, kanske finns här med, måste kolla efter det!

Ha det fortsatt gott!
Kram Gunilla

Vardag och flärd sa...

Det finns något bra alla dagar men vissa dagar finns riktigt många bra saker! Liljekonvalj förknippas med barndomen för mig, jag var så lycklig när jag gav mamma en bukett av de vackra blommorna jag gått lång väg för att plocka. Både mamma och jag fick huvudvärk av doften men ändå var vi tvungna att sniffa på dem, på natten ställde vi ut dem.
Lantliv är också en bra sak, det är den enda tidning jag köper ibland.
Jag önskar dig en fin försommarhelg!
Kramar Eva

Huset bakom lindarna sa...

Jag har varit dålig med att titta in hos dej den senaste tiden, vill bara tala om att jag ofta tänker på dej! Jag har bakat brödet du hade recept på och det kommer jag med all säkerhet att göra fler gånger. Helt fantastiskt gott med den knapriga ytan och enkelt att göra! Tack för att du delade med dej.
Just av liljekonvaljer har man sina speciella ställen där man plockat dem genom åren och de kommer troget tillbaka. Jag har också haft en vas på köksbordet, det är dags att plocka en ny och sätta näsan i!
Nu hoppas vi på en fin sommar!
Kram/Finas mammis

Hanna sa...

Så vackert.
Ha en fin helg!
Hanna

A House With A View sa...

Vaaa har de slagit ut redan?!? Då måste jag plocka ett gäng idag, jag ska nämligen på kalas hos min systerdotter som fyller 18 år och vore kul att ta med en fin bukett liljekonvaljer :) Vad vacker buketten blev hos dig i porslinskärlet, förstår att det doftar ljuvligt i rummet. Ja vissa dagar är lätta att leva och tur är väl det när det blåser ibland andra dagar :)

Kramar aka

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja du er sikkert i et bra flyt nå , så godt ! Herlige Liljekonvaller i en så fin liten krukke. God søndag til deg ! Klem

MårsArt sa...

Åhh, liljekonvaljer plockade jag alltid vid examen. Undrar om de blommade senare då? Det är ju några år sedan... Härligt att man känner att man har flyt i livet...Själv tycker jag att jag har ett ovanligt bra flyt med mitt målande. Eller kanske vi fokuserar på det positiva? Hur som, härligt är det!
Kram
Agneta

Blommiga Rutan sa...

Självklart är det så! Att du hamnat i ett bra flöde. Snäckskalsdalen följer jag också, bloggen och Instagram, vilken alldeles fantastisk trädgård, och så otroligt vackert hon bor. Så roligt med vildvinet.

Underbara liljekonvaljer, en av mina absoluta favoritblommor.

Kram Anncathrine