10 november 2016

Pappersvimpel a la Erikslundsliv


Ann, med fina bloggen Erikslundsliv, lockade mig att göra en likadan pappersvimpel som hon gjort. Jag hängde min i grenen i köksfönstret. Enkel och rolig var den att göra, jag gjorde min av gamla notblad precis som Ann och här kan du se mer i detalj hur hon gjort.


Till jul kanske det hänger annat i grenen, vem vet? Fint nu i alla fall tycker jag.


Jag tror alla fått mer snö än vi! Ynka tre-fyra centimeter har det singlat ner här. Hoppas minusgraderna består så den ligger kvar... för nog är det vitt och fint alltid!

Ta det nu försiktigt ute i snön.

16 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Så himla fina! Pysslig du är. jag ska så fort kvastarna är klara börja sy lavendelhjärtan. Visar sen Kraaam Pia

Ezter sa...

Ca 2 cm här, evigt tacksam om det försvinner! Alltför tidigt för snö!

Erikslundsliv sa...

Så kul att du blev inspirerad av mig! Det är kul att pyssla och din vimpel passar så fint på grenen i fönstret.
Just nu skulle jag helst vilja vara hemma på heltid och bara pyssla med roliga saker. Adventsförberedelser är så kul och mysigt!
Ha en trevlig helg!
Kram, Ann

lisashus sa...

Vilken jättefin idé med vimplarna! Själv har jag små stjärnor på tråd som jag börjar längta efter att få ta fram redan nu! Det är ju så vintrigt ute och vi har fått lite snö, men inte på långa vägar som i Stockholm där det ju är fullständigt kaos och jag är glad att inte bo kvar där nu. Lagom med snö och några minusgrader är ju perfekt! Ha det gott inne i värmen! Hoppas att du fortsätter med ditt skrivande! 😊
Kramar
Lisa

lisashus sa...

Vilken jättefin idé med vimplarna! Själv har jag små stjärnor på tråd som jag börjar längta efter att få ta fram redan nu! Det är ju så vintrigt ute och vi har fått lite snö, men inte på långa vägar som i Stockholm där det ju är fullständigt kaos och jag är glad att inte bo kvar där nu. Lagom med snö och några minusgrader är ju perfekt! Ha det gott inne i värmen! Hoppas att du fortsätter med ditt skrivande! 😊
Kramar
Lisa

Isas Trädgård sa...

Så fina vimplar - har notblad liggande så kanske det blir lite roligt pyssel framöver. Blev så inspirerad av din fina gren !
Tack för alla fina kommentarer hos mig - blir så glad varje gång jag ser ditt namn där. Hälsa dina väninnor !
Ha det så gott !
Kram/Isa

Vardag och flärd sa...

Såg också Anns inlägg om vimplar och har tänk pyssla ihop en liten girlang. Kan ju användas som bordsdekoration och även som girlang i granen. Din är så fin på grenen i fönstret, blev sugen på att göra så också, vi får se vad det blir.
Vi fick inte mycket snö här heller och idag har den töat bort, jag vill inte ha snö och kyla än, i helgen ska jag ut och plocka mossa och lite annat pynt.
Ha det fint, vännen!
Kramar Eva

Meta sa...

Dom är söta och till och med barnen gillar dom Ska nog ta med mig lite och göra på advent med barnbarnen. Snön ja det är ett tråkigt kapitel just nu tycker jag. Alldeles för mycket på sina håll ex. Stockholm och norr men där är de ju lite mer vana.Nu ska det bli milt här så det lilla vi har smälter nog bort det är bra.
Ha det gott på fredagen
kram Meta

Vform sa...

Trevliga och dekorativa vimplar, riktigt fina!
I det enkla bor det vackra, kan man säga om dessa :)
På tal om snö, barmark har vi här i Österbotten ...
förutom i kväll singlar några snöflingor ner :)
Men KALLT har vi haft det de senaste veckorna!
Mittemot Bottniska viken ... i Umeå och Skellefteå har de fått närapå en meter!
Men vi lämnar inte utan, det tror jag inte ...
Önskar dig en fin helg!
Kramar Vivan

Jord under naglarna sa...

Jamen denna snö man läser om överallt, här hos mig, i Jämtland, har vi inte heller nån snö. Tråkigt tycker ju jag som gillar den vita vintern. Kallt har vi däremot så jag hoppas växterna klarar sig trots det skyddande snötäcket. Minus 12 nu.

Jag har också en gren, en gren jag tänkte jag skulle pynta allt eftersom årstider och högtider, men det har varit helt tomt nu sen förra julen. :(
Trevlig helg önskar jag dig!

HWIT BLOGG sa...

Enkel och dekorativ, en sån måste jag fixa till! Kanske man skulle ta sig en pysselhelg :)
Ha en härlig fredag!
Kram från Titti

House and Garden by Bia sa...

Såå fint !....ja visst får man inspiration av vissa bloggar !!
Alltid kul tycker jag....och att pyssla är ju såå kul !
Har pysslat ihop några ljusstakar av ljushylsor och porslinstallrikar ;)
Här har vi vinter, men undrar hur länge den stannar kvar !!
Ha en fin helg !
Kram

Rosor och ruiner sa...

VIlka fina vimplar ni har gjort båda! Inspirerande, tänk va fint det skulle va med såna i julgranen till exempel! Men det får man väl vänta med tills barnen har flyttat hemifrån, det skall ju se ut som det alltid har gjort ;)

Kram och trevlig helg!
Gunilla

A House With A View sa...

Åååhh vad himla fint, vilka charmiga vimplar! Vad pysslig du är. Och som du säger så kan du ändra utifrån årstid och högtid. Kul att hitta inspiration från andra duktiga bloggare :) Jag hittar ofta bra recept på andra bloggar som jag bjuder på här hemma, brukar nästan jämt bli en hit, perfekt :)

Önskar dig en fin söndag!

kramiz aka

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ååå kjempefint er det ! Veldig koselig med en fin gren inne og det har jeg hatt før også ,men ikke foran vinduet ,og det er jo mye finere . God søndags kveld ! Klem

Teresa sa...

utsökt, mycket charmig och originell vimpeldekoration. Besök gärna vår webbplats: https://decormattor.se/.