25 november 2016

Vill du läsa min bok?


Jag lever i en redigeringsbubbla just nu och varken ser eller hör! Nu, när jag bestämt mig för att ge ut min bok i egen regi, så har jag bara detta i huvudet. Det är så roligt att äntligen komma till skott! Jag började skriva i oktober 2013 och skrev från och till under två år. Sen har den legat tyst och stilla... och bidat sin tid.

Som sagt, nu tar jag tag i min egen utgivning och genom att kasta frågan rakt ut så här, hoppas jag få ett hum om hur många som är intresserade av att läsa den, och därmed vilja köpa boken när den är tryckt och klar.


Boken, som heter Livet efter Mats, handlar om Anja Larsson som drivit tygaffär och syateljé i många år och vad som händer i hennes liv när hennes man plötsligt dör. När chocken lagt sig och hon tagit itu med allt praktiskt, dyker något upp,... något hon med facit i hand innerst inne anat. Den handlar också om hur hon och hennes väninnor sätter sprätt på tillvaron genom att öppna Söderhamns första pannkakeria, men också om hennes kolonilott och om oväntade händelser, många kramar... och kanske lite kärlek? Viss anknytning finns till min förra bok Café Trädgårdslyckan. Alltså en feelgood-roman med spår av svärta.

För att kunna beräkna upplagan (som inte blir stor), skulle det vara roligt att veta om du är intresserad av att köpa boken när den kommer ut i januari? Priset är inte fastställt ännu men blir helt överkomligt! Boken kommer endast att säljas via bloggen och på Dalarnas bokmässa i Falun den 11 mars 2017.

Skriv en kommentar om du är intresserad, eller skicka ett mejl, adressen finns i högerspalten. Det är absolut inte minsta bindande, jag vill bara få veta om jag ska öka på upplagebeställningen, host host! Och tänk, några beställda har jag redan!!


Har inte gjort minsta advent ännu, förutom hyacinten och en och annan ljusslinga, men på lördag är allt framme! Härmed vill jag önska er alla en fin första advent.

21 kommentarer:

Ezter sa...

Det är klart jag vill läsa den!!!!
Trevlig helg!

Isas Trädgård sa...

Fin advent till dig också!!
Självklart vill jag läsa din bok !!!
Ha det så gott och lycka till med allt !
Kram/Isa

Eleonora sa...

En självklarhet Eva-Mari!! Att jag vill ha din nya bok alltså.

Nu ska min dammsugare få göra sitt och därefter ska alla ljusstakar plockas fram och ställas ut, så att allt är klart att tändas på söndag morgon. Jag tillhör de som inte tar ut helgen i förskott utan håller mig s a s inom rätt tid.

Ha det gott min söta vän
Kram från Eleonora

Meta sa...

Ja men visst vill jag det.Sååå spännande orkar nästan inte vänta. Den förra boken går mellan alla mina väninnor och de gillar den skarpt alla.
Ha en fin Advent det är bara fredag så du hinner fixa lite till om du vill
Ha det gott
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Självklart så vill jag gärna läsa din bok! Räkna med ett ex till mig är du snäll. Det blir spännande, nu har jag något att vänta på!
Ha en fin advent!
Kram, Ann

Villa Ryttarängen sa...

JAAAAAA! Kraaam klart jag vill läsa och köpa din bok. / Pia

Vardag och flärd sa...

Eva-Mari, jag beställer en bok!!
Barnbarnet Arvid har hjälpt mig att sätta fram adventsstakarna idag och en hyacint har jag. Och inte ens helgstädat! Tar tag i det hela när jag inte är barnvakt längre (jag njuter av den finaste lille gossen Arvid som finns).
Ha det fint, vännen!
Kramar Eva

Margareta sa...

Jag vill gärna köpa din bok.Så roligt att du skriver och ger ut den i egen regi. Imponerad är jag. Du är så kreativ.
Hoppas du får en fin adventshelg!
Kram Margareta

Anonym sa...

Klart jag vill läsa! Trevlig första advent till dig.
Elisabeth

Merja sa...

Jag vill också läsa din bok:)
Vilken mysig utflykt du varit på! Här ska också bakas.
Trevlig advent!

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jaaa selvfølgelig vil jeg kjøpe boken din , sett meg på liste med en gang !!! Etter å ha lest de små novelenne dine ,er jeg helt hekta . Gleder meg veldig til boken din kommer ! God første advent til deg ! Klem

Rosor och ruiner sa...

Självklart vill jag läsa din bok! Ser fram emot det!

Önskar dig en fortsatt fin advent!
Kram Gunilla

Agneta Tellander sa...

Klart jag vill läsa den😀 ska bli så spännande! Ha en fin advent! Kramar

Anonym sa...

Läser mer än gärna din nya bok.
Hälsningar Ewa

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Såg din kommentar inne hos Eva! Vill också hemskt gärna köpa boken! Så jätteroligt! Ser verkligen fram mot att läsa den. Tyckte mycket om Café Trädgårdslyckan, läste om den i somras, riktig feelgood bok.
Tack för din kommentar hos mig och ha det så gott!

Kramar Anncathrine

Blommiga Rutan sa...

Hej igen!

Blev så exalterad av din bok att jag glömde skriva att det vore verkligen jätteroligt det, om du har vägarna förbi någon gång! Varmt välkommen är du!

Kram

Huset bakom lindarna sa...

Jag vill också läsa din bok! Jag skrev en kommentar men den ville inte bli publicerad. Jag gör ett nytt försök!
Kram från Finas mammis

Rost och rädisor sa...

Underbart att du skriver och ger ut i egen regi! Efter bilolycka för ett antal år sen har ögonen svårt att följa textrader och all njutning med läsning är i stort sett borta. Det blir för ansträngande. Så tyvärr blir det bara korta texter, artiklar och faktaavsnitt nu för tiden.
Saknar verkligen det dagliga läsandet och avkopplingen med böcker.
Önskar dig all lycka till!
Kram
/Anette

lisashus sa...

Min anmälan kvarstår men jag skriver här också! Åh, vad jag ser fram emot boken! Kramar
Lisa

Lena sa...

Så spännande! Skulle väldigt gärna vilja läsa den!!!!
Önskar dig en härlig adventshelg! Själv åker jag till Berlin i helgen. Ska möta upp med dottern där...
Kram Lena

Anonym sa...

Jag skulle vilja läsa din bok!!! :)
Kram Jeanette