4 september 2018

När man har katt


Nu har jag börjat tända ljus om kvällarna, hösten kryper närmare. Jag har många ljuslyktor, för att inte tala om ljusstakar. Men bara en kattvänlig lykta som jag säkert kan lämna utan att behöva vara rädd att Iris får för sig att svepa förbi med svansen.


Jag tycker om enkelheten hos den här. Nu måste jag försöka få tag på fler liknande. För snart räcker det inte att tända bara ett ljus.

Vilka underbara dagar vi har, igår plockade jag mina första kantareller, hurra!
Hoppas ni har det så bra som jag!

8 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

JA, det är fina dagar nu!

Vit Hortensia sa...

Det är nästan det enda jag saknar på sommaren......att tända ljus! Det kan man ju göra även på sommaren förstås, men det är inte riktigt samma sak som att göra det nu när kvällarna blir mörkare. Hoppas du hittar fler kattvänliga ljuslyktor :-)
Ha en fin tisdagskväll!
Kram
Birgitta

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Du holder på ennå ,ikke ikke verst altså. Så fin liten lyslykt ,passer jo bra for nå må vi bare tenne lys på kveldene. Herlighet i går kveld begynte det å bli mørkt kl. 20. 30. Katten min Pease som er en Maine coon på 8 mnd ,er helt gal inne og ødelegger alle garn nøster hun får tak i. Ha en god kveld ! Klem ;)

lisashus sa...

Så fin den lyktan är och extrafin med bandet, som jag gillar skarpt!
Ja, man får allt tänka lite extra när man har katt, men den lyktan fungerar säkert fint. Har flera såna glaslyktor, och har också börjat tända om kvällarna. Så vackert med dina blåa glas till.
Visst är det härligt när man kan börja tända ljus på kvällarna och dagarna är ju fortfarande helt underbara med sol och värme!

Kramar
Lisa

Rosor och ruiner sa...

Ja, det är lite vanskligt med ljus när man har katt! Men det får man ta, att det blir fler lyktor och inga bara ljus, så vida man inte är med hela tiden förstås.
Nej, nu får jag nog vänta ett tag med nya projekt känner jag... måste ta hand om min trädgård, och orkar inte se någon färgburk på ett tag... ;)

Kram och ha det gott!
Gunilla

Villa Ryttarängen sa...

Ja vi har ju ingen katt, vi har inga kantareller heller men, nog har vi det bra ändå. Vi får nöja oss med det man har. Kraaaam Pia

MirandaMaräng sa...

Inga ljus tända här än. . . fortfarande sommarväder! Men när hösten kommer är jag en "ljusoman"
ända fram till vårsolen! :-) Ja man får hålla koll på missarna så att inte det börjar osa katt!
Min Felicia brukar rygga tillbaka när hon känner värmen!
Ha en fin dag!
Kram

Meta sa...

Så söt lykta. Nog får det bli många lyktor nu när mörkret faller på. Vi värmer vår veranda med ljus, de värmer mer än värmeljusen men vi har ingen katt så det går bra.
Ha det gott och njut in den fina hösten
Kram Meta