21 september 2018

Sista buketten


Med säsongens sista balkongbukett vill jag önska er en trivsam helg. Nu är de flesta krukorna tömda, utom de med pelargonerna för de blommar fortfarande fint och får stå kvar tills frosten nafsar dem i hälarna.


Ett spretigt hopplock av vita Million bells och Verbena. Och så en kvist av klematisen Summer Snow, som fortfarande blommar för fullt. Den vita Verbenan har blommat hela säsongen, värmen har inte verkat bekomma den alls. Så den är, förutom en massa pelargoner, storfavoriten till nästa års balkong. 

Nu hoppas vi att stormen som väntas inte alls blir så svår som den förutspås. Som sagt, trevlig helg!

4 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Så vacker bukett du fick ihop! Summer snow är fantastisk, tyvärr dog min när jag flyttade den.
Här har vi storm, har tömt alla krukor och plockat bort allt löst, hoppas takpannorna håller sig på plats.
Ha en fin helg du också vännen!
Kramar Eva

Agneta Tellander sa...

Så härligt med blommor i alla former. Ja nu närmar sig hösten på riktigt. Jag hoppas stormen bedarrar. Väntar besök snart av dotter och 1 av hennes töser i kväll. De är på väg från Stockholm. Vi ska leta svamp i helgen och ha höstmys. Kram och trevlig helg🍁🍎

Vit Hortensia sa...

Ha en härlig helg! Jag får nog hålla i hatten när jag snart ska gå en hundpromenad, för kissa behöver lilla hunden även om träden vajar betänkligt i vindbyarna!
Kram
Birgitta

lisashus sa...

Vilken vacker bukett du fick ihop! De spretigaste är de vackraste. Ja, nu börjar blomperioden att gå mot sitt slut efter denna otroliga sommar. Skönt med lite svalka och man får hitta på andra växter att smycka uteplatserna med. Här har också blåst -värst igår! Ha en fortsatt skön söndag!
Kram
Lisa