9 november 2018

Pyssel i novembermörkret


Idag har jag hängt upp en ljusslinga i sovrumsfönstret. Ja, jag vet att jag sa att jag skulle vänta... men det är ju så mörkt!


I kartongen tillsammans med ljusslingan låg de små blomklockorna kvar sen förra året. Bara att trä på igen. Så söta och visst blir ljusslingan finare? Jag såg dem i livsstilsprogrammet Strömsö förra året. De är klippta ur en, nej två, äggkartonger.


Inte så fina på nära håll kanske, men på håll så blir de helt bedårande. Enkelt och roligt att göra. 

Önskar er alla en god helg.

8 kommentarer:

lisashus sa...

Åh, så fint! Det gjorde du rätt i. Så jättefint med klockorna på! Ja, vad gör man inte i detta dimmiga mörker just nu. Själv har jag ljusslingor lite överallt, så för mej hör de inte direkt till julen.
Alltid lite fint när det lyser lite svagt i vrårna.
Kram
Lisa

Maggan sa...

Det kompakta novembermörkret kräver allt lite fin belysning.I Strömsö får man många fina tips.Ljusslingor kan man ha både här och där under hela året och det blev ett bra resultat med blommorna gjorda av en äggkartong.Ha det gott/Margareta

MirandaMaräng sa...

Du gör helt rätt i att tända lite ljusslingor redan nu för novembermörkret ligger som en blöt filt över oss!
Kul o fin idé med äggkartonger. . . det måste testas! :-)
Ha det så bra!
Kramar

HWIT BLOGG sa...

Ja nu är det mörkt! Och var är mina ljusslingor tro??! Samma visa varje år...
Jättefin ljusslinga och väldigt dekorativ, bra tips.
Ha en finfin helg...
Kram Titti

Paula sa...

Så mysigt, men var köpte du ljusslingan? jag letar och letar men hittar inte rätt, måste handla på nätet för jag kommer inte iväg till någon affär

Bettys beundran sa...

Sååååå fin ljusslinga. Tänk vad man kan göra av äggkartonger! Nu behöver vi allt ljus vi kan få så varje slinga är till glädje. Jag fick upp en förra helgen som lyser upp ett litet hörn av trädgården.

Vardag och flärd sa...

Så fint med små klockor på slingan, jag tror du visade dem förra året också! Det blir ett lite lagom pyssel för mig i vintermörkret .... eller höstmörkret kanske man ska säga. Jag njuter av att det är så milt och inte snö och kyla. Mörkret tycker jag än så länge är ganska skönt och mysigt.
Bloggen blir sparsamt uppdaterad, tycker inte jag har något särskilt att skriva om, dessutom är det många som slutat blogga. Lite tråkigt för jag tycker det är kul att hålla kontakt med bloggvänner.
Ha det fint, vännen!
Kramar Eva

Lena sa...

Så mysigt! Ja, nu när dimman ligger tät vill man verkligen ha lite ljus!
Kram Lena