5 november 2018

Vilsamt


Jag har kommit ut ur min skrivarbubbla och upptäckt den verkliga världen igen. Är redan november här? November har aldrig varit min månad. Mörk och tråkig har jag tyckt. Nu har jag bytt ut tråkig mot vilsam. Genast känns det bättre.


Jag vilar. Och tänker på det vilsamma i att ha torkade fröställningar i stället för färska blommor denna tid. Här har jag plockat in några Allium, proppfulla med frön. Vackra i sin förgänglighet.


Vilsamt... ett vackert ord. November känns plötsligt behaglig. Och snart är det faktiskt advent!

Kram på er!

4 kommentarer:

lisashus sa...

Så vackert med torra stänglar och dessa är ju så fina i formen! Så vackert mot din ljusa vägg och lampan där beundrar jag mycket! Man får ha många ljuspunkter inne nu när det ibland inte är dagsljus under en hel dag.
Jag kan tro att du varit inne i din bubbla. Ja, november kan ju vara både trist och vilsam. Det gäller att ta till sej det positiva. Senaste dagarna har ju varit helt underbara här, men idag, ja då är det november i kubik med dis och dimma, och snart mörknar det.
När jag ser din sista bild här, tror jag först att du har ett skinn på golvet, men ser ju sen att det är din livs levande gokisse, som verkar njuta av tillvaron. Så fin hon är!
Ha en fortsatt skön och vilsam start på veckan!
Kramar
Lisa

Rosor och ruiner sa...

Ja, jag har börjat gilla november på Riktigt! Den är så kravlös och skön, och vilsam...och så kan man snart börja längta lite till december...

Ha det fint!
Kram Gunilla

Lena sa...

Visst känns det bra med en "vilomånad" och Iris ser ut att gilla den sysselsättningen! Så söt!!! Nu vill jag ha regn istället för denna dimma...
Ha det gott!
Kram Lena

MirandaMaräng sa...

Älskar hösten men i år är den sig inte riktigt lik. . . duggregn o mörker var eviga dag! Längtar faktiskt
efter lite snö som lyser upp. . . !!!
Söta Iris. . .!!! Du tänker väl anmäla henne till "Årets Lussekatt"! Jag lovar att rösta på henne då. . .
o säkert många med mig! Tävlingen är endast öppen för kissar bosatta i Dalarna så min kisse får vara utan!
Trevlig Helg önskar jag dig!
Kramar