25 januari 2019

Kram till alla mina läsare!


Jag är så tacksam och glad över mottagandet av min senaste roman Piongården. Ja, jag vet att jag har sagt det tidigare... Ännu roligare är att jag hör från olika håll att mina läsare här i Falun vandrar runt i omgivningarna där Kerstins piongård förväntas ligga. De spanar bland gränderna och husen längs ån i gamla stadsdelen Östanfors här i stan. Både gränd och hus finns bara i mitt huvud! Det är härligt att få stuva om och fritt hitta på så miljöerna passar in i mina berättelser. Så någon gård med namnet Piongården kan man inte hitta... däremot gårdar som prunkar av pioner, det har jag sett när jag snokat runt och kikat över planken i de fina gamla kulturkvarteren.


Är du intresserad av att läsa en feelgood-roman om Kerstin och hennes husletande? Om glädje, sorg, besvikelse, längtan och kärlek? Klicka här så får du veta mer. Mina tidigare böcker kan du också fortfarande köpa, mejla mig, evamari4@telia.com, så får du mer info.

Böckerna finns också att köpa på Kol & Rosor och hos Akademibokhandeln här i Falun.

En varm kram vill jag ge alla mina läsare, både mina följare här på bloggen och mina bokläsare! Redan nu har jag huvudet fullt av tankar på nästa roman...

Ha en fin helg!

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Så kul att få höra från sina läsare att dom kikar runt i omgivningarna som du skriver om.
Ha en fin fredag
Kram Carin

Eva-Lotta sa...

Vilket bra beröm! Slicka i dig bara, det är du värd!

lisashus sa...

Du är värd allt beröm! Undra på att man letar efter Piongården, så levande du beskrev alltsammans, och jag kan verkligen se exakt hur det såg ut och känna känslan när Kerstin tog sej an det gamla huset och stilen hon hade. Åh, så fint hon fick det och vilket ljuvligt ställe som beskrivs! Vilken gåva att kunna fantisera och bygga egna miljöer så att de blir så verkliga!
En helt underbar bok!
Ta åt dej allt berömmet nu!
Kramar
Lisa

Vit Hortensia sa...

Visst är det häftigt när man läser en så bra bok att man skaffar sig sina egna bilder utifrån det man läser?!
Därför kan det ibland vara en besvikelse att se en film baserad på en bok jag läst för bilderna stämmer inte alltid överens med de bilder jag har sett inom mig:-)
Kul att läsare letar efter din beskrivna gård :-)......och kul att nästa roman redan börjar tar form. Kreativitet föder kreativitet!
KRAM
Birgitta

Meta sa...

Det där med att läsa det ligger lååångt ner på min göra lista just nu tyvärr även bloggen, det är lättare med instagram den är liksom med hela tiden. Som du vet så är det fullt upp med allt som ska göras färdigt för inflytten till våren Det är så mycket som ska göras som inte syns när man bygger hus. Men vi jobbar på och det känns som vi har en öjlighet i alla fall tills vattnet sätts på. Det är målet just nu.
Ha det gott och det låter spännande med nya boken
Kram Meta

Vform sa...

KRAM ... duktiga du!