31 januari 2019

Är de små... får man ta två!


Jag bakade enkla kardemummabullar igår och några blev väldigt små. Då får man ta två! Jag har ingen fyllning i dem utan penslar med smält smör och doppar dem i socker när de ska ätas.


De är alltför goda. Nu är de instoppade i frysen och jag får försöka hålla tassarna borta. Minns ni mitt inlägg om klänningen på kylskåpsdörren? Det gick bra... i några dar. Klänningen hänger i garderoben igen... lika trång.

Håhåjaja. Jag tror jag kikar lite i nya Gudrun Sjödénkatalogen som kom idag. Där finns iallafall modeller som passar rundisar... som jag.

Glad onsdag!

7 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ha Ha! Jag skrattar här åt dig och din klänning. Klart att du ska ha den snart. En bulle eller två kan man väl få unna sig. Kraaaam Pia

Mamma C sa...

Livet blir inget kul om man inte får unna sig något.
Ha en fin torsdag.
Kram Carin

Eva-Lotta sa...

Klänningen hänger bättre i garderoben! Bullarna ser goda ut, bra när de är lite mindre tycker jag. Ibland räcker det med en liten, annars får man som du säger ta två!

lisashus sa...

Dina bullar ser verkligen frestande ut, även om jag inte är så förtjust i just kaffebröd, men vad hjälper det - det runda finns ju där ändå. Inte godis, inte kaffebröd, sund mat...tja, vad gör man?
Sjödén är alltid ett säkert kort när det gäller kläder! Jag har alltid varit en flitig kund där, men mest när jag bodde i Sthlm, och man kunde prova på plats.
Bara halkan försvinner kan vi säkert börja röra på oss lite mera, och du får ordning på ditt knä - sen ska du se att klänningen går på.

Kramar
Lisa

MirandaMaräng sa...

Visst ska man unna sig två när de är så små!!! :-) Och när man bakat själv vet man ju vad som är i!
Jag gjorde misstaget att köpa semlor som visade sig innehålla palmolja. . .
så nu blir det hemmagjorda i fortsättningen!
Önskar dig en fin helg!
Kramar

Hemma hos Märtha sa...

Mums vad goda bullarna såg ut! Klart man ska få två..:-)
Ha en skön helg!
Kram
Anne-Lie

Vit Hortensia sa...

Mysigt med hembakat fika och bullarnas storlek är helt i min smak :-) Lockas inte alls av köpebröd modell kingsize, blir bara illamående av sånt.
Ha en fin vinterhelg!
Kram
Birgitta