17 januari 2019

Just nu känns livet krispigt!


Jag tycker om tulpaner som slår ut! Som tar för sig genom att breda ut sig. Det har snöat några dagar men idag sken solen och det blir märkbart ljusare för varje dag. Och tänk, jag har fått en operationstid för mitt knä... äntligen!

Just nu känns livet krispigt!

6 kommentarer:

lisashus sa...

Vilka ljuvliga tulpaner och utslagna! Det verkar vara en lyx. Mina ica-tulpaner bara torkar ihop. Slängde just en sån bukett, och köpte nya igen, och hoppas! Man kan ju inte åka till stan för att köpa tulpaner liksom.
Grattis till operationstiden! Så skönt för dej att äntligen få det gjort. Hoppas att du blir OK till sommaren sen.

Kramar
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Underbart med tulpaner. Jag ska köpa till helgen så jag hinner njuta av dem. Vad skönt att du fått en tid. Vi har också fått snö och solsken. Känns verkligen krispigt. Kraaam Pia

Eva-Lotta sa...

Så fint! Här är det mest rått och kallt. Grattis till op-tiden. Jag skulle få tid för framfallsop i november, sen sa de de första tiderna i januari. Nu har halva januari gått, jag får ringa igen...

Mamma C sa...

Hoppas jag kan köpa en tulpanbukett på marknaden på lördag. Så bra med en operationstid.
Carin

Vit Hortensia sa...

Finns nästan inge finare än en bukett tulpaner den här tiden på året......den optimala vårblomman förutom pärlisar! Maken överraskade mig idag med att ha köpt en bunt rosalila tulpaner när han var och handlade. De som stod på bordet hade gjort sitt och jag har nog uttryckt högt att jag vill unna mig färska blommor på bordet och han la det på minnet :-)
Härligt att en efterlängtad operation verkar bli av!.....och visst är det vackert med solen som gnistrar i kall snö!
Ha en skön helg!
Kram
Birgitta

Hemma hos Märtha sa...

Så fint med tulpaner! Fick en bukett av mina föräldrar idag så den njuter jag av nu...:-) Lycka till med operationen och ha en mysig helg!