19 juni 2021

Vem vill inte ha färg på benen?

Jag brukar sällan, läs aldrig, visa nån form av kosmetika här. Men eftersom jag vet att inte bara jag har svårt att bli brun om benen så vill jag tipsa om en bra BUS-lotion... brun-utan-sol alltså. Efter att ha läst om den helt veganska selftanning lotionen så köpte jag en tub.

Bara namnet lockade ju! Ida Warg. Egentligen för ansiktet, jag använder den på benen och armarna mest. Enkel att applicera, den har en svag brunton redan från början, lättare att se var den hamnar. Sitter bra också. Bästa jag haft! Säljs där BUS säljs.

Japp. Det var ett tips från en som aldrig annars blir brun om benen. Tack, Ida Warg.

7 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Där ser man! Trevlig helg!

Vit Hortensia sa...

Har faktiskt aldrig använt BUS produkter, men ska lägga Ida Warg på minnet. Ibland på våren när jag är blek som ett lik kan jag längta efter färg, men har läst om personer som blivit helt flammiga av BUS om man inte har torrborstat ordentligt så jag har inte vågat prova.....men efter ditt tips kanske jag vågar :-)
Ha en härlig lördag! KRAM
Birgitta

Mamma C sa...

Ida Wargs produkter ska vara bra har jag hört.
Jag har inga problem att få färg på kroppen när jag är i solen. Det har alltid varit så sedan jag var liten.
Kram Carin

Bettys beundran sa...

Tack för det tipset. Med åren så har det blivit svårare att få färg på just benen. När jag har beklagat mig så svarar dottern - men mamma det finns på tub. Kan ju vara så att jag inte längre sitter/ligger och solar. Livskamraten säger att om jag inte for runt så mycket så skulle det nog fastna lite sol på mig också.

Rosor och ruiner sa...

Har faktiskt precis börjat använda BUS jag med, och också just Ida Warg fast jag tog mousse-varianten. Tänkte inte sola så mycket i år, min hud gillar inte det.. men det är inte alltid lätt o få till BUS-en snyggt 🙉 Men man lär sig kanske 😃
Kram Gunilla

HWIT BLOGG sa...

Bra tips! Och lite bruna ben under klänningen kan behövas i denna värme! De brukar lukta lite lustigt dessa brun-utan-sol men denna ska jag testa :)
Söndag igen! Ny vecka på g snart...
KRAM från Titti

lisashus sa...

Har också sett reklam för den! Då vet jag, att den kanske är värd att testas.
Har använt andra brun-utan-sol-medel, men det var längesen nu.
Tack för tipset!
kram
Lisa