9 juli 2021

Att längta efter en hel regndag


I morgon lördag ska det regna hela dagen. Till och med åska ska vi få här. Skönt tycker jag som dagtid har bott bakom nerdragna persienner nästan hela sommaren på grund av gassande sol.


Så jag välkomnar regnmolnen som nu börjar samlas. Och att i morgon kunna andas frisk sval luft.

Sköna helgdagar önskar jag också er.

7 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tyvärr blir luften inte friskare. Här har det ösregnat sen vi kom till husvagnen. Jättetråkigt tycker jag. I morgon ser inte bättre ut. Vi får se hur det blir.

Eva-Lotta sa...

Ny bloggadress förresten, det blev fullt i utrymmet.
http://livetssnarigastig2.wordpress.com

Vit Hortensia sa...

Här har det vräkt ner vatten från skyn hela morgonen och det känns så skönt! Ska åka till Västerås så fort det går att ta sig ut till bilen utan att bli dränkt :-) Njut av dagen och kramar till dig!
Birgitta

Mamma C sa...

Här har vi inte haft regn på ett bra tag nu.
Hoppas du får en härlig lördag med både regn och åska då 😉😀.
Och såklart uppdragna persienner.
Kram Carin

Rosor och ruiner sa...

Trist med neddragna persienner, men ett måste i sån här värme! Hoppas du nu får lite svalare o härligare luft!
Kram o trevlig helg!
Gunilla

lisashus sa...

En varm sommar igen, men med regn då och då. Tyvärr blir det inte svalare av regnet, inte här i alla fall. Det blir varmkladd och som ett våtvarmt omslag. Jag förstår att du har haft det jättejobbigt med gassande sol och man kan ju inte ha öppet för värmen. Själv skyr jag också solen. Här har det regnat i natt.
Jag längtar till hösten. Hoppas att du får lite svalka idag!
Kram
Lisa

Bettys beundran sa...

Har varit borta och inte tittat in på ett tag. Men nu är jag uppdaterad. Så effektfullt med lösnäsorna - tänk att trycka ett sådant mönster på tyg med bara en eller två rader. Efter det fick jag följa med på en promenad runt sjön. - vilket vackert land vi bor i med så varierande natur och vilken fin gård du har utanför ditt hus, som en park med buskar och träd. Jag håller mig också inne när det blir för varmt som idag.