14 juli 2021

En enda kvist

Stora yviga buketter i all ära men för mig kan det räcka med en enda kvist i en gammal flaska.

I det här fallet en kvist av klematisen 'Summer Snow'. Vacker, enkel och gracil tar den ändå sin plats. Mer behövs inte. Tycker jag.

Värmen fortsätter och det är bara att göra det bästa av situationen. Regndagen som jag önskade i lördags uteblev. Jo, det kom nån skur på förmiddagen men sen sprack det upp och solen sken... som vanligt. Skönt för alla som har semester förstås och som gillar värme. Vart bär det hän? Att längta till hösten är väl som att svära i kyrkan...

Ha en fin dag.

8 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ja men visst, en endaste gren räcker och det är verkligen fint att sätta den i en gammal flaska. Jag tycker också det är lite Så längtar till hösten gör jag aldrig. Kraaaam Piamen kan ju svalka av mig i poolen.

Mamma C sa...

Stilren och vackert.
Kram Carin

Eva-Lotta sa...

Längtar till hösten gör jag absolut inte, men en rejäl urladdning skulle behövas.
Det är fint med bara en kvist så!
Ha en fin dag!

MirandaMaräng sa...

Ja jag svär oxå i kyrkan varje dag. . . och har slutat tro på väderrapporterna!!! Allt regn och åska som skulle komma i omgångar tar tydligen helt andra vägar varje gång. . . inte en droppe här heller! Och i morgon +34 grader!!! Så jag fortsätter att svära (tyst för mig själv)!!!
Ha det så bra!
Kram

Evas Pyssel sa...

Så vackert det blev med kvisten. Räcker absolut. Varmt här med, men det kom en urladdning häromdagen, åska och regn som vräkte ner. Inte gnälla men önskar att det kommer lite mer lagom.
Ha det fint. Eva

Vit Hortensia sa...

Så fint med en enda kvist av den vackra klematisen! Fotade vår Summer snow här om dagen. Jag lyckades hålla den på plats på sin spaljé ett tag på försommaren, men nu är den helt gigantisk och kastar sig fram över växthus, grusgångar och vattentunnan. Den får vara tills den blommat över, men sen måste den nog tuktas så vi tar oss fram :-) Varmt är det, men jag önskar dig fina dagar ändå! Kram
Birgitta

Bettys beundran sa...

Summer Snow har jag I min lilla trädgård. Den blommar inte ännu, blommar sent. Först ska den klättra i det stödet jag givit den, sen tar den tag i några växter på sin väg till grannens syrenhäck. Det är mycket att ta rätt på när hösten kommer. Brukar också ta in bara en kvist.

lisashus sa...

Den är verkligen vacker i sin enkelhet och rika blomning! Jag är så glad att jag skaffade den för ett par år sedan och den blommar rikligt hos mej! Vilket vackert blomsterstilleben det blev hos dej!
Kramar
Lisa