11 oktober 2021

Innan frosten


Efter att jag höstat balkongen finns små pelargonbuketter här och där hos mig. Påskliljan, som flickan heter, har fått flytta tillbaka in från hyllan på balkongen där hon bott i sommar.

Inte för att det varit särskilt kallt ännu utan för att frosten nalkas, vare sig vi vill eller inte. 

Idag ska jag cykla iväg och kika på nåt som jag hoppas är det fynd jag tror. Som såklart kräver viss omvårdnad för att passa in hos mig. Håll tummarna att det är ett fynd!

Ta hand om er och ha en fin höstvecka.

7 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Klipper du av alla blommor när du flyttar in dem?

Mamma C sa...

Hoppas det går vägen och att det blir ett fynd.
Ha en ny bra vecka.
Kram Carin

lisashus sa...

Allt har verkligen sin tid och det finns en tjusning i det, känner jag vid varje årstidsskiftning. Så fin den lilla Påskliljan är och säkert skönt att få komma in i gen.
Så spännande det låter med ett eventuellt fynd!
Håller alla tummar för att det är så!
Kramar
Lisa

Vit Hortensia sa...

Jag gick en skogspromenad igår och såg något rosa blomma vid en grusad vägkant. Väldigt förvånat konstaterade jag att det var en pelargon! Fundersam på hur sjutton den hamnat där. Håller tummarna för att du finner det du söker där på din cykeltur! Ha en fin dag! Kramar
Birgitta

Villa Ryttarängen sa...

Ja man ska ju njuta av blommorna så länge det går. Mina pelargoner står på uterummet och blommar som allra finast nu. vad spännande med ditt ev. fynd. Kraaam Pia

Rosor och ruiner sa...

Borde ta in mina pelargoner också - innan det är försent! Det hamnar på min att-göra-lista….
Fint du höstat till det!
Kram Gunilla

Bettys beundran sa...

Har tömt stora krukor i trädgården, märks att trädgården går till vila. Så fint att kunna ta in lite blommor innan frosten kommer. Väntar med spänning på vad fyndet kan vara.Lycka till.