26 augusti 2022

Min fredagsbukett


I torsdags fick jag min första fredagsbukett nånsin! Såklart jag har fått blommor på en fredag nån gång i mitt liv. Men den här var uttalat en Fredagsbukett. Kanske många av er brukar köpa/plocka in en ny bukett till helgen? Man kan ju också prenumerera nuförtiden har jag sett. För mig är det ingen ordning på dagarna så jag plockar när jag har tillfälle och om det är tisdag eller lördag tänker jag inte på.


Hursomhelst, den här vackra buketten kom dotter Lisa med. Allt från hennes trädgård. Flera sorter av dahlia, stjärnflocka, aster, astilbe, isop, sommarljus, gröna blad och torkade strån.


Enda problemet... vilken är framsida? Nog är det den här med den maffiga dahlian Café au lait?

En fin helg önskar jag er alla.

5 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Oj vilken vacker bukett. Jag har plockat in några astrar som står på köksön. Hinner knappt titta på den men den står där i alla fall. Kraaaam Pia

Anonym sa...

Vilken härlig bukett. Den blir man glad av! Trevlig helg önskar Eval8

Mamma C sa...

Verkligen en maffig och fin bukett som du fått.
Jag har varit väldigt bortskämd med blombuketter när vi bodde i Sverige och gubben jobbade med blommor. Fick alltid en bukett med blommor någon gång i veckan då.
Här blir det när man går på marknaden om vintern. För nu kan man inte ha blommor på bordet. De vissnar med en gång i denna värmen.
Ha en fin fredag.
Kram Carin

Rosor och ruiner sa...

Underbar bukett! Verkligen "fredagsbukett-känsla" om det nu finns nåt sånt. Hon verkar ha en underbart blommig och frodig trädgård, din dotter!
Trevlig helg!
Kram Gunilla

lisashus sa...

Vilken ljuvlig bukett! Tänk, att ha blommor i sin trädgård just nu! Allt är helt upptorkat hos mej - inte en blomma! Dessa Dahlior är ju helt underbara! Sensommarens svar på pionerna!
En underbar fredagsbukett!
Ha en härlig helg!
Kram
Lisa