8 augusti 2022

Rester


Kan inte se mig mätt på resterna från fredagens kräftkalas som jag har placerat ut på farbror Claes-hyllan. Där får de stå och vara fina, dillkronorna. Använde bara en ur bunten jag köpte till kräftorna och de övriga får ju inte förfaras, så...

Som ni vet vid det här laget så har jag en förkärlek till växter och örter som går att torka. Kan inte låta bli helt enkelt. 


Farbror Claes-hyllan? Den är också en slags rest. Kvar från butiken jag hade en gång. Här kan du läsa ett inlägg från 2012 om den resan.

Må så gott alla därute!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dillkronor är både vackra och väldoftande.
Önskar dig en fin måndag! Eval8

Mamma C sa...

Dillkronorna förgyller sin plats där de hamnade.
Kram Carin

lisashus sa...

Så vackert med dillkronor och sirliga växter! Ja, du har verkligen en känsla för detta med torkade växter och för så mycket annat. Kul att läsa igen om din butik Farbror Claes! Fint att ha den speciella hyllan kvar och så fint den passar hos dej här också.
Ha en fin start på augustiveckan!
kram
Lisa

Anonym sa...

Oj vilken fin historia om Farbror Claes!! Läste och berördes av din påhittigt och allt fint du pyntade med och alla möbler du gjorde iordning..och tänk att du bjöd på kaffe och kakor! Och de finurliga annonserna och det lilla hjärtat i gråpappret i skyltfönstret...så ljuvligt! Den butiken hade jag så gärna velat besöka! Tusen tack för fin läsning och en underbar blogg!