20 september 2022

Kristallkronan

Gammal bild från 2017 där man ser hela kristallkronan men jag hittade ingen mer aktuell. Kristallkronan har tillbringat sin mesta tid på vinden och det är ju synd. Den är ju så vacker! Nu har jag bestämt att den ska få flytta till någon annan som tycker mer om den än jag.

Har kånkat ner den från vinden och hängt den i sovrummet inför fotografering för jag tänker sälja den på Blocket. Du är inte klok! säger några av er. Kanske det, men jag fick den för trettiofem år sen och har aldrig varit riktigt förtjust i den... eller av kristallkronor överhuvudtaget. Så varför ska jag då ha den kvar? Ingen av döttrarna vill heller ha den.

Så nu ligger den på Blocket och är till salu. Om du är intresserad så finns den här.

Min konstiga feber/ledvärk/trötthet-vecka har tuffat på, mest sängliggandes, och nu är det mest bara trötthet kvar. Men någon har lyft av ullmössan och jag har plötsligt blivit klarare i huvudet... och det tackar jag för!

Och tack för era krya-hälsningar!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den är fin. Jag är inte heller någon fan av kristallkronor, så jag tycker du gör rätt i att sälja den. Det finns så många som vill ha, du vill inte ha, så sälj!
Skönt att du mår bättre! Kram, Eval8

lisashus sa...

Vilken vacker kristallkrona, just en sån med levande ljus, de är finaste! Samtidigt förstår jag dej - det är inte din stil med kristallkrona, precis som hos mej. Så mycket man kan tycka är vackert, men det betyder ju inte att man måste ha allt och allt passar inte in.
Hoppas att du får den såld till någon där den passar in.
Kram
Lisa

Mamma C sa...

Den är jättevacker tycker jag, men gillar man inte den sortenslampor så gör man det inte 😉.
Nu får vi hoppas att den blir såld till rätt person som den passar hos.
Så skönt att din förkylning går åt rätt håll.
Ha en bra dag.
Kram Carin

Villa Ryttarängen sa...

Den är verkligen vacker men om man inte tycker om kristallkronor så är det klokt att sälja till dem som gillar. Kanske den kommer passa jättebra hos den nya ägaren. Bra tänkt. Kraaam Pia

Hélène sa...

Bonjour Eva-Mari,

Heureuse de lire que vous allez mieux !

Ce lustre en cristal est très beau, mais sa place est plutôt dans une grande demeure bourgeoise ou un château je pense. De plus, ce genre d'objet est un vrai nid à poussière !

J'espère que vous le vendrez un bon prix car il est beau.

Bonne semaine

Kram Hélène

MirandaMaräng sa...

Jätte vacker kristallkrona. . . helt i min smak! Men bättre att sälja den än att den ligger i förrådet!! Hoppas det går bra annars kan jag tipsa om Dalarnas Auktionsbyrå!
Ha en fin dag!
Kram

Vit Hortensia sa...

Så skönt att höra att du mår bättre! När vi renoverade vår övre hall kläckte maken idén att vi skulle ha en kristallkrona i taket i trapphuset och jag ville ha precis den modell som du har. På Blocket fanns en i Nora som vi köpte, men din är snäppet finare än vår, sååååå vacker! Den kommer säkert att hitta en ny ägare.
Kram till dig!
Birgitta

Rosor och ruiner sa...

Klart du skall sälja om den bara får ligga på vinden, bättre att den får glädja någon som har den framme, klokt beslut! På rätt plats kan kristallkronor vara riktigt vackra!

Skönt att höra att du är på bättringsvägen!
Kram Gunilla

HWIT BLOGG sa...

Kanske dags att den får ett nytt hem? Den kommer snabbt att hitta en ny ägare :)
Kram från Titti