27 december 2022

God fortsättning


Alltså, ibland funderar jag. Det där med jul. Vad är vitsen? Vi katter får ju inte ens smaka på paketsnörena. Heter det inte att man ska ha en god jul? Jag blir så trött!

Fast det bästa var att matte inte hittade den röda julkragen hon tvingade på mig för två år sen. Mjau, hihi! Ibland har man kattans tur!


Tja, annars har jag tagit det skapligt lugnt. Man ska ju vila upp sig har jag hört. Så det kloka rådet följer jag... till punkt och pricka.

Det var bara det jag ville säga. God fortsättning

10 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Hi Hi! God fortsättning! Kraaaam Pia

Anonym sa...

Jag håller med dig! God fortsättning! Eval8

Rosor och ruiner sa...

Det kloka rådet följer mina håriga vänner också! Vila har de svart bälte i! Men det röda julbandet slapp de inte i år heller... Men det är bara tjejerna som är lite störda, Harry bryr sig inte ett dugg. Kanske är nåt med tjejer och julband som inte går ihop ;)
Kram och god fortsättning!
Gunilla med Harry, Myzan och Elsa

Mamma C sa...

En god fortsättning till er båda 😉😃.
Kram Carin

Vit Hortensia sa...

Fina Iris! God fortsättning till dig och matte :-)
Kan berätta att vi förra året avstod från granen vi alltid brukar ha till jul för att tax valpen då var så liten och busig. I år tänkte vi att han kanske vuxit till sig tillräckligt för att låta granen vara ifred så vi chansade. Det första han gjorde i ett obevakat ögonblick var att tugga i sig en av ledlamporna i ljusslingan! Som tur var gick bara plasten sönder innan vi fick ut den ur munnen, men ljusslingan flyttades upp och idag åkte granen ut. Du kanske kan lära honom konsten att chilla? Uppenbart är han inte lika bra på det som du :-)
Kramar
Birgitta

HWIT BLOGG sa...

En riktigt liten söt livsnjutare! Så ska man ha det :) Vila och mat i mängder...
Härliga bilder av din pälsboll och njut av mellandagarna nu!
Kram Titti

Granne med Selma sa...

Hej fina härliga du!
Tack för kommentaren inne hos mig. Hoppade till av glädje över att någon hittade tillbaka till mig efter makalöst dåligt uppdaterande. Tack <3

Det bästa med kommentarerna är att man själv får tillbaka sitt flöde som man följt. Nu ska jag unna mig en stunds avkoppling med att läsa ikapp på din blogg. Önskar dig en riktigt fin fortsättning. Hoppas på många härliga bloggstunder under året som kommer.
Kram Sussie

Randi sa...

Nydelig pelskledd og garantert glad det ikke ble bånd rundt halsen! Fortsatt god jul og klem fra Randi

lisashus sa...

God fortsättning på helgerna till matte och finaste Iris! Bra där att veta vad man vill! ;)
Kramar
Lisa

Hélène sa...

Quelle ravissante chatte que vous allez là, Eva-Mari ! Bonne fin d'année à toutes les deux !

Kram Hélène