15 januari 2016

Plättar i luften...


... och två kvarglömda pappersstjärnor på bordet. Men det gör inget, så särskilt juliga är de inte. Idag skulle jag egentligen visa en tulpanbild eftersom det är Tulpanens dag. Men det har inte blivit av att köpa några än och förresten är det så kallt så jag väntar till termometern visar över -10.

Hoppas ni inte fryser därute. Jag är så glad över att jag bor i en varm lägenhet. Många som bor i en hyresrätt brukar klaga över den för låga innetemperaturen. Det behöver inte jag. Överhuvudtaget bor jag så bra och känner mig välkommen och sedd av Kopparstaden som jag hyr av. Kvarteret där jag bor är bra skött och vår bovärd är toppentrevlig. I tanken ger jag dem en tulpanbukett såhär på Tulpanens dag.

Trots kylan hoppas jag ni håller era hjärtan varma. Trevlig helg önskar jag er!

16 kommentarer:

Meta sa...

Jo visst svämmar det över av buketter idag och så bra det är när det är kallt och fruset ute. det värmer själen att se de fina blommorna. Ska nog ge mig ut jag med och köpa en bukett till familjen innan det bär av hemåt idag. ska bli skönt att få göra ingenting PUH så jobbigt det varit.
Ha en fin dag
Kram Meta

Ezter sa...

De stjärnorna är så fina, ser inte alls juliga ut, så de kan väl ligga kvar! Kallt här också, men sol iallafall :) Trevlig helg!

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Pletter , ja du mener sånne gode å spise ? mm det er godt ! Her er det minus 20 grader i dag og det er altfor kaldt for mange , tenker på de som bor kaldt , små barn og mennesker med hjerteproblemer som ikke skal være ute i så kaldt vær. God helg til deg ! Klem

Steekjes en Stygn sa...

Tulpanernas dag har vi inte här i Holland men tulpaner finns hela våren hemma hos mig. Dina stjärnor är så fina. Dem får gärna ligga kvar. Inte tänker man på julen när man ser dem.
Önskar dig en skön helg.
Anje

lisashus sa...

Visst är det skönt att bo i lägenhet, när det är så här kallt. Jag läser omkring mej här att vattnet fryser för folk som bor i hus. Usch, inget vidare då. Jag är också ganska nöjd med boendet här, lite väl kallt ibland, och dragigt också vid dörrar och fönster, men, men....!
Härligt med plättar i luften också! Den verkar ju trivas hos dej, trots att det är mitt i vintern.
En skön fredag och helg önskar jag dej!
kramar
LIsa

Huset bakom lindarna sa...

Så härligt med en varm lägenhet! För varmt blir det nog aldrig i ett över hundra år gammalt hus, jo om man slösar ström så skulle det nog gå! Här har vi dessutom fel på termostaten på sovrumselementet så den slår inte på när den ska!! Så här blir det att sätta fyr i kakelugnen när man vaknar på morgonen då det är under 17 grader där. Lite julsaker brukar jag också hitta efter att man trodde att allt var undanplockat, men dina stjärnor kan du absolut ha ett tag till.
Ha en fin helg!
Kram/Finas mammis

Villa Ryttarängen sa...

Fint med plättarna där i luften och dessa pappers stjärnor ledsnar jag aldrig på. Kraaam pia

Vardag och flärd sa...

Stjärnor kan man ha även om julen är över, de passar ju bra nu när det är stjärnklara nätter. Tulpaner kan vi köpa länge än, jag glömde att det är Tulpanens dag så jag har inte heller köpt några. Jag vill helst inte köpa med mig växter nu när det är så kallt.
Är så glad för din skull att du är å nöjd med ditt boende och allt där omkring.
Ha en fin vinterhelg, rara du!
Kramar Eva

Erikslundsliv sa...

Fint som alltid på ditt bord! Visst fryser man lite nu men det hör liksom till det med när det är vinter. På med tröja och raggisar och så eldar vi ju för fullt förstås.
Så kul att du trivs så bra i din lägenhet, det låter ju som ett toppenställe! Snart kommer jag kanske och hälsar på!
Ha en skön helg, nu ska jag åka och sjunga med min kör. Det är så kul!
Kramar, Ann

Lena sa...

Så,vackert! Skönt att du har det varmt i din lägenhet. Här i huset blir det 15-16 grader så fort vi i te är hemma o eldar.... Tur att vi har kamin o vedspis och det är ju mysigt också!
Ha en riktigt skön helg!
Kram Lena

Anonym sa...

Åh,så vackra Stjärnor ❤️ ...
/Kram i vinterkylan!

Eleonora sa...

Gick en sväng till ICA för att småhandla och glömde bort att köpa tulpaner. Dom hade placerats i "fel" kassa så jag gick hem utan. Men det ska jag råda bot på idag och ta en tur igen.

Jag har också varmt inne men ganska mycket drag från fönstren och nu har jag fått veta att det är mitt ansvar att ta hand om detta. Ska be fönsterputsaren om hjälp med det när han kommer till våren.

Litet dämpad känner jag mig, trött och utan min vanliga energi och det är nog brist på sol och värme. Nu ska här inhandlas En-om-dan tabletter för att försöka bli piggare.

Trevlig helg.
Kram från
Eleonora

Snäckskalsdalen. sa...

Gott att höra att du trivs så bra i din lägenhet och att hyresvärden är bra! Och att det är varmt och skönt och då hoppas jag att även badvattnet är varmt och gott när du häller upp ett bad åt dig!!!
Sen är det trevligt att höra att det verkligen finns hyreslägenheter, man hör bara talas om att det är ohemult dyra bostadsrätter överallt. Har på skoj tittat lite på lägenheter i Gbg, innerstaden visserligen, men det är ju dyrare
än hus nästan, otroligt! Och jag tänker på ungdomar som vill studera, det är nästan kört om inte mamsen och papsen lättar på stora plånboken.
Jaja.
Kramar
Agneta

Rosa i huset i vitt sa...

kikar in och säger hej
kram Rosa

House and Garden by Bia sa...

Plättar i luften är en fin blomma ;))...vara till Blomsterlandet i går och handlade gröna växter för halva priset...då får man passa på ;)...
Tur att du har det varmt i lägenheten för nu är det kallt ute !!
Kram bia

Blommiga Rutan sa...

Godkväll

Så härligt att du har det varmt och skönt.
Tack snälla fö din kommentar, blir så glad, nästan rörd att du läser och ger mig en kommentar då jag själv varit så dålig på det sista tiden. Tiden räcker bara inte till ibland, men jag kikar ofta in från min Iphone och läser med det är så "pillrigt" att kommentera därifrån, det vill jag helst göra från datorn.
Men du ska veta att jag verkligen uppskattar att få en kommentar från dig, det känns som vi varit vänner här i bloggvärlden så länge.

Önskar dig en fortsatt skön söndag och en fin vintervecka
Kramar och en tulpanbukett från Anncathrine