13 januari 2016

Sköna innedagar... och styrkemejl


Snön ligger tjock nu och jag ska inte tjata om vädret mer. Nej, trots att jag försöker ta en skön vinterpromenad varje dag så tycker jag ännu mer om att boa in mig med en bok inomhus. Mycket bokläsning blir det den här tiden och den som ligger och väntar är...


... den här. Den ser jag fram emot att läsa, jag gillar verkligen Marie Fredriksson.

Igår kom det ett mejl som gladde mig mycket. Alla vi bloggare älskar ju kommentarer och gulliga mejl som vi får, men tänk att en hälsning kan komma på precis rätt dag! Ibland har man dagar när man är svag. Jen, du vet inte hur mycket jag behövde den just nu, tack!

Jag önskar alla en fin onsdag och en härlig fortsättning på januariveckan. Och tack för att just du läser min blogg!

12 kommentarer:

Min soltrappa sa...

Vädret .. det gör mycket med en, så det är svårt att bortse ifrån. I dag skiner solen utanför mina fönster och det värmer hela mig. Men det är ändå fortsatt en sann bokläsartid. Gott att krypa upp i soffan när mörket lägger sig utanför eller när kalla minusgrader gör att utevistelsen inte kan bli för lång. Jag har ett par böcker av Maeve Binchy som väntar på mig och jag ser fram emot att få ägna tid åt dem. Å´ så gillar jag tanken på att vi går mot ljusare tider. I alla avseenden känns det som nu när man faktiskt märker att dagen varar lite längre.
Ha det riktigt gott!
Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Ni har snö, ni! Vi har iofs lite också, men den är mer sliten och grå, det har regnat lite på den, snöat lite till och sen frusit på.....så det är inte vackert ute, inte det minsta.

Ja, läsa böcker är en väldigt trevlig syssla. Jag kan tyvärr inte läsa på dagen för då somnar jag.....och då kan jag rakt inte somna till kvällen sen. Men på kvällen kan jag läsa hur länge som helst utan att bli det minsta trött. Det är inte utan att man undrar vad felet är!!

Rart att du fick ett vältajmat mail! Hoppas du mår bra!

Agneta kram

Ezter sa...

Vi fick lite mer snö inatt, annars hade det mesta töat bort. Idag har vi 4 minus och sol.
Den boken har jag läst, jag tyckte den var saklig och bra!

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja noen ganger trenger man virkelig en liten god hilsning. Så deilig å kunne fordype seg i en god bok , men det er ikke alltid jeg klarer det . Ønsker deg en fin ettermiddag ! Klem

lisashus sa...

Det ser så ombonat och hemtrevligt ut hos dej, och inbjuder verkligen till lugna, sköna stunder! Härligt att ha en bok som ligger och väntar, och säkert är den jätteintressant! Jag gillar verkligen Marie Fredriksson också, och tänk, vilken resa hon har gjort!

Så fantastiskt när man får ett sånt mejl, som kan lyfta och stärka en lite.
Så värdefullt med goda vänner!

Önskar dej en fortsatt skön onsdag!
Kramar
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Åhh, marie Fredrikssom gillar jag med. Visste inte ens att hon skrivit en bok. Suck! ja man är då för dålig på att hålla sig ajour. Vad glad jag blir att det finns människor som vill glädja andra.. Underbart. Kraaaaam Pia

Erikslundsliv sa...

Ibland kommer just rätt sms, mail, besök eller samtal precis i rätt tid och det är guld värt med vänner som nästan känner på sig när de behöver höra av sig lite extra!
Visst behöver man få boa in sig nu när det är kyligt ute, det finns nästan inget som slår det och med en bra bok dessutom.
Ha det så mysigt i ditt ombonade hem!
Kram, Ann

Vardag och flärd sa...

Just den boken stod jag och tittade på i affären idag och bestämde att jag ska köpa den en annan dag!
Det är bra att du tar en styrkepromenad varje dag, då är det ännu skönare att boa in sig sen. Jag försöker också komma ut varje dag men när jag jobbar hinner jag inte alltid.
Härligt att få ett mail som lyfter, vänner är fint!
Ha det fint!
Kramar Eva

A House With A View sa...

Blir så glad över ditt mail, ibland undrar jag om någon däruppe vakar över en och förstår vad man behöver, kanske var det någon däruppe som tänkte extra mycket på dig och såg till att du fick en styrkekram - tänker jag <3.

Spännande med den boken, den skulle jag också vilja läsa, du får berätta vad du tyckte sedan. Tror det kan finnas mycket livsbejakande i den texten... Jag håller på att läsa en maaaassa studielitteratur just nu så det finns ingen tid över till varken blogg eller till att läsa andra böcker, ser ett slut på slitet till sommaren dock :)

Många STYRKEkramizar från aka <3

Steekjes en Stygn sa...

Så härligt att sitta inne i värmen efter att ha tagit en promenad och läsa en bra bok. Har inte läst den boken eller ens läst om den. Det är svårt att hålla sig uppdaterat med både holländska och svenska böcker. Ska kolla om den finns på Storytell. Alltid roligt med något nytt.
Så fint med vänner som bryr sig.
Anje

MårsArt sa...

Lite märkligt ibland hur saker händer en i livet som med ditt mejl. Ibland undrar man...Jag har inte läst något av Marie Fredriksson men jag har en massa andra böcker som står på tur. Du undrade om "Snöbarnet" som jag läste. En lite konstig, mystisk bok om du gillar såna. Jag tyckte om den. Du kan läsa om den på internet så får du veta mer om innehållet.
Må så gott!
Kram
Agneta

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Vet att jag tjatar, men, din tapet...... Underbar!

Kram Anncathrine