13 april 2016

Fika på nystädad balkong


Jag är så nöjd över tisdagens balkongstädning! Det blev så prydligt och nu väntar jag på att få förverkliga mina planer om en rosablommande balkong i år. Jag har en del sådder på gång för inte kunde jag hålla mig från att få fröa lite! Nu dröjer det naturligtvis länge än innan det är utplanteringsdags men det är skönt att få  städningen gjord och jag ser framför mig hur fint det ska bli. Än ser det väldigt kalt ut men ser ni inte hur rent allting är?


Både lättlunch och eftermiddagsfika intogs här och visst hade jag gjort mig förtjänt av en bit kaka med citronfyllning? Sen blev jag tvungen att hämta ner mitt parasoll från vinden för solen var verkligen het. En ljuvlig vårdag som kändes som en sommardag!

I morgon planerar jag att styra kosan mot skogen och i cykelkorgen stoppar jag kaffetermos, smörgås och en sekatör. Jag tänker nämligen hämta material till ett projekt jag funderat ut. Till... balkongen såklart!

Må så gott!

9 kommentarer:

Meta sa...

Härliga tider! bäst att passa på så länge det varar,ska bli lite ostadigt nu ett tag. Det gör inget då varar våren länge än. Jag njuter var dag på kolonin. idag är det en blekare sol men den är där i alla fall. Ska måla långsidan idag, det blev sån skillnad så jag kan inte hålla mig.
Ha det gott och njut på din skogstur. nyfiken vad det ska bli
Kram Meta

Merja sa...

Känner igen känslan. Här skurades både altan på fram och baksidan igår plus möblerna. Sen var det roligaste kvar, piffet och fikat;)
Förstår att det blir något alldeles extra du har på gång. Väntar med spänning!
Ha en riktigt skön dag!

Ezter sa...

Ser så rent och fräscht ut. Känner jag dig rätt kommer den snart vara i praktfull blomskrud, din balkon!

lisashus sa...

Det ser verkligen fint och rent ut på din balkong, och även om luften är kall, så värmer ju solen, ibland nästan lite väl mycket. Skönt då med parasoll.
Självklart är du värd en god kaka och lite kaffe!

Det låter jättespännande med ditt balkongprojekt! Undrar just vad du har i tankar nu! :) Härligt att ha skogen nära!

Lycka till med ditt projekt!
kram
Lisa

Lena sa...

Så härligt med nystädad balkong och en värmande sol!
Hoppas du hittade det du sökte i skogen!
Må så gott!
Kram Lena

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så koselig det høres ut med sykkelturen din med termos og greier . Veldig fint og rent ser det ut på balkongen din og kaken ahh den ser supergod ut ! God kveld til deg ! Klem

Villa Ryttarängen sa...

Klart jag ser att det är rent och fint. Jaha det blir rosa i år, härligt. Vad har du nu i kikaren tro.. Ska bli spännande att se. Kraaam Pia

Vardag och flärd sa...

Så härligt att du kan vara på balkongen, jag vet ju att du längtat efter det! Det dröjer nog inte så länge till du kan börja sätta ut plantor där, de blir ju lite skyddade på balkongen.
Härligt att du ger dig ut på cykeln till skogen med medhavd fika, det är vårkänsla. Roligt att se ditt balkongprojekt sen.
Och din kaka ser så god ut, en bit kanske följer med på cykelturen!
Ha det riktigt skönt, vännen!
Kramar Eva

House and Garden by Bia sa...

Mysigt med balkong och spännande med ett projekt
till den också ;))....vi får väl se resultatet ??
Kram bia