2 september 2017

Septemberkänslor


De sista solstrimmorna silar in genom fönstret och den första dagen i september går mot sitt slut. Jag tycker om att hösten börjar och att luften känns lättare att andas. Det gör inget att det regnar när det känns skönt att få vara inne. Kravlöst och enkelt.

Jag har satt mig vid datorn igen efter att ha längtat hela sommaren och börjat resan tillsammans med Nora. Nora som min tredje bok kommer att handla om. Just nu har jag ambitionen att unna mig att skriva hela september. Vill ge mig den tiden, det känns både nödvändigt och meningsfullt.

Än en gång vill jag tacka alla mina rara bloggvänner och läsare, både de jag känner och de jag inte känner. Jag får så fina kommentarer och meddelanden från er. Ni är så viktiga för mig och ofta kommer det rara precis när jag som bäst behöver det!


Önskar jag hade rosor i den här vasen för det är rosor jag vill ge er. Nu får ni hålla tillgodo med några kvistar torkade lokor. Torkade fröställningar är jag svag för och det är deras tid nu.

Ha det gott och tack för att ni ger mig så mycket!

9 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Kram! Du ger så mycket du också. Känner mig lite skamsen som inte köpt din nya bok ännu. Fast jag hinner ju inte läsa längre. Så tråkigt. Snart kanske när vintermörkret faller. Kraaaam och lycka till med Nora / Pia

House and Garden by Bia sa...

Ja hösten är mysig...och kravlös som du skriver ;))
Gillar också hösten, men lite vemod finns det i den också...
Idag har vi haft soligt och ganska varmt och ingen blåst !!! vi var till landet en sväng och jag hade svårt att åka därifrån. Om det blir fint nästa helg tror jag vi åker dit över helgen. Så tar vi med oss lite kräftor och myser till, hihi...
Ha en trevlig helg !

Anonym sa...

Åh vad spännande! Har läst dina tidigare böcker nu i sommar, igen! Längtar efter att få läsa om Nora... Lycka till med skrivandet! Hälsningar Marianne

Vardag och flärd sa...

Nu njuter jag ohämmat av september, den ljuvaste månaden på hela året. Vet inte riktigt varför men så har jag känt så länge jag kan minnas, kanske de vackra färgerna, den härliga luften och att livet blir lite lugnare.
Jag blir glad för att du ska ägna dig åt Nora men glöm för allt i världen inte att gå ut i ljuva september!
Fröställningar är så vackra, de gör sig fint i inredningen denna tiden.
Ha en fortsatt fin helg!
Kramar Eva

Anonym sa...

Tack för att du fortsätter att skriva! Många bloggare slutar ju och går till Instagram. Din blogg är jordnära och mycket trivsam. Önskar dig en skön höst och lyckosamt författande!

Kram
Barbro

Eva-Lotta sa...

Så spännande med en ny bok! Den ser jag fram emot!

lisashus sa...

Vackert med torkade fröställningar som minner om hösten, även om man kan längta efter rosor!
Ja, jag ser också fram emot hösten och mot att få läsa din nya bok! Åh, så härligt det låter att du ger dej tiden att skriva! Längtar så efter din nästa bok!

Kramar
Lisa

Meta sa...

Ja du det är verkligen tid för skrivande eller läsandet just nu Rena hösten drog in här i går kväll. Regnat 39 mm och idag har det skvätt mest hela dagen. Det var helt skönt att få en sista sommardag hos Annika i Ängelholm i går.
Nu får jag ladda för hösten få se hur länge jag kan bo här i år.
Ha det nu så bra
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Så spännande med en tredje bok! Den blir kul att få läsa så småningom!
Visst är hösten en härlig tid och nu börjar jag också att få lite tid till lugn och ro. Det är så skönt och lite mer kravlöst på hösten!
Ha det gott och lycka till med boken om Nora!
Kram, Ann