9 november 2017

Samma samma lika...


... år, efter år är min frukost. Precis som jag vill ha den. Möjligen kan filens müsli variera och toppas med färska bär på sommaren. Viktigast är de gröna blad som alltid finns där, älskar alla gröna blad! Smöret har jag valt bort för flera år sen och numer är det Storsjö lagrad mjukost som gäller på knäckemackan. Te i muggen och ett korsord bredvid. Radion lågt på i bakgrunden. Så ser min frukoststund ut... år, efter år. Tråkig? Nää, inte för mig. För övrigt dagens viktigaste mål... anser jag!

Vart tog veckan vägen... redan torsdag?
Må gott!

9 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag äter oftast också samma frukost. Vad heter de gröna bladen?

House and Garden by Bia sa...

Varför variera något som man gillar ;))...själv äter jag en macka och te på förmiddagen !! jag sover så länge att jag egentligen inte skulle behöva äta "frukost"...så ibland äter jag inget före lunch !
Och jaa visst går veckorna fort...och helgerna också tyvärr, hihi...
Kram bia

Lena sa...

Precis så! Frukost vill man gärna ha ungefär samma varje dag. En bra välbekant start på dagen. Det finns visst någon undersökning som säger det också....;)
Här är det juice, ägg, macka och te - sedan urminnes tider :)
Ha det gott!
Kram Lena

Villa Ryttarängen sa...

Först vill jag tacka för alla dina fina och uppmuntrande kommentarer. Du är ju en av mina trognaste följare och jag tror äldsta. Kram på det. Tänk så olika vi människor är ändå. Tur är väl det. Jag älskar att variera min frukost. I dag blev det liknande din, yoghurtn med musli men i morgon vill jag gärna ha något annat. Kanske kokt ägg och havregrynsgröt. Kraaaam Pia

Vardag och flärd sa...

Samma här! Äter mina havregryn eller müsli med filmjölk varje morgon, just nu med havtornsbär och rönnbär. Går upp extra tidigt för att få nästan en timme för mig själv innan dagens uppgifter tar vid. Så viktigt!
Önskar dig en trivsam helg!
Kramar Eva

Rosor och ruiner sa...

mmm, ser gott ut, och mysigt! Frukoststunden är den bästa tycker jag med! Men jag äter den bara hemma de dagar jag är ledig, eftersom jag fått för mig att inte äta förrän klockan 10 på morgnarna... så jobbdagar blir det frukost på förmiddagskaffet. Så det där hemmafrukostarna blir extra viktiga på onsdagar och helger.

Kram Gunilla

lisashus sa...

Visst är det härligt med frukost och så viktigt! Precis - dagens viktigaste mål enligt mej också. Precis som du har jag också gått ifrån smöret på mackan, det blir färskost istället. Så gott med frukost och piggar alltid upp med lite gröna blad.
Mysigaste stunden på dagen numera!

Önskar dej en härlig fredagskväll och helg!
Kram
Lisa

HWIT BLOGG sa...

Ser så gott ut! Ja här blir det nästa alltid havregrynsgröt i veckorna men ägg och god korvsmörgås på helgerna...
Ja sen några koppar kaffe på det, bästa :)
En morgon utan frukost är ingen god morgon!
Kram från Titti

Meta sa...

Det är skönt med det där vanliga varje dag, Bra och trygg start på dagen är viktigt.
Ha flinar lite när jag tänker på hur dammigt det är hos mig nu när jag flyttat hem fattar liksom inte vad allt damm kommer ifrån....... Ska nog städa rejält här åxå.
Ha nu en fin och bra vecka det går fort nu.
Kram Meta