4 februari 2018

Söndag... och sol!


Jaa! Äntligen en solig dag! Efter lång tid med snö, snö, snö, skiner solen in i mitt kök. Det är kallt ute och en vacker vintersöndag börjar. Innanför fönstret ser det härligt ut men skenet bedrar för jag kan se att flaggorna på rådhuset fladdrar rejält. Det är en väderrapport så god som någon.


Jag planerar en lång söndagspromenad (med dobbar) och i kväll ett biobesök, Euphoria med Alicia Vikander ska ses. All uppmärksamhet i media har gjort mig nyfiken.

Hoppas ni också har en solig söndag.

9 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Här är det ingen sol och ingen blå himmel. Det snöar...

House and Garden by Bia sa...

En svag sol skiner hos oss, men igår hade vi en nästan förtrollande vinterdag ;))...då blev det en promenad i kylan och solen. Idag däremot ska vi en sväng till ett Köpcentrum utanför stan...har några ärenden ! Sen Tv soffan med lite mys!....hoppas du får en fin vinterdag och ja, glöm inte dobbarna !
Kram bia

Vform sa...

Tack! Jo vi har också en solig söndag här på finländska västkusten. I morse visade mätaren på -14, men nu stiger graderna, så här väntar nog en promenad så småningom!
Ha en skön söndag och en fin upplevelse från bioduken!
Kram!

Rosor och ruiner sa...

Sol och snö är skönt, blåst mindre skönt.... Hoppas filmen är bra, vi kanske får en recension här sen?

Må gott och gå försiktigt!
Kram Gunilla

Erikslundsliv sa...

Jag trodde inte mina ögon i morse när jag såg sol och blå himmel! Det var längesedan nu. Hoppas att det håller i sig hela veckan så vi får lite D-vitaminer, det behövs nu. Hoppas att du har det bra Eva -Mari!
Kram, Ann

lisashus sa...

Visst är det härligt med sol, inte lika skönt när det blåser och flaggor är bra vädermätare. En perfekt vinterdag här med sol -äntligen efter allt snöande.
Den filmen verkar spännande. Du kan väl berätta sen vad du tyckte.
Ha en fortsatt skön söndag!
Kram
Lisa

Lena sa...

Härligt med sol! Samma väder här idag, isande vind! Hoppas filmen är bra. Är lite nyfiken på vad du tycker ;)
Kram Lena

Vardag och flärd sa...

Solsken behövs så väl! Vi fick en gnutta idag men med isande nordanvind.
Hoppas du njöt av biobesöket!
Kramar Eva

Agneta Tellander sa...

Härligt med litet sol! Har legat inne 4 dagar i influensa. Tog mig ut idag i kylan. Men så vackert! Alldeles för kallt ute och för mycket snö tycker jag. Ser fram emot att få läsa din bok så småningom. Roligt att den får positiv uppmärksamhet 😀 inte ett dugg förvånande förstås 🌷