15 november 2019

Den här tiden


Inte bara björnar och igelkottar, jag tror katter också går i ide under vintern?

Fredag. Jag har skickat ut mitt manus till testläsarna och har ont i magen. Tänk om de inte gillar det? Den här tiden är den värsta, så jobbigt att inte veta, att tvivla, jag närapå ångrar att jag skrev det.

Jag tror jag går i ide jag också! Ni andra kan ha en fin helg.

9 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Och vi människor lite grann!
Testläsare har jag varit en gång, det var så roligt! Vilken ära. Jag tror inte du behöver oroa dig, de gillar den!Väntar med spänning på att den kommer ut!
Har du läst Linnea Duners trilogi? Den sista delen testläste jag. Jag älskar de böckerna och rekommenderar dem glatt!
Ha en fin fredag!

Vit Hortensia sa...

Förstår din känsla, det där att bli bedömd och kanske sågad jämns med fotknölarna! Fast jag tror testläsarna kommer att ge det du skrivit "med beröm godkänt" så du slipper ha ont i magen :-)
Varma kramar och så önskar jag dig en skön helg!
Birgitta

lisashus sa...

Jag kan tänka mej att det är pirrigt, efter att du lämnat ifrån dej allt du har åstadkommit! Säkert kommer det att gå bra, det känner jag på mej!
Ja du, den här tiden är verkligen inte upplyftande och att gå i ide känns helt rätt. Funderar själv på det. Jag antar att Iris nästan gått i ide i alla fall. Det måste vara så lugnande att bara ha henne där i närheten, även om hon mest sover nu.
Jag håller allt tummar!
Kramar
Lisa

MirandaMaräng sa...

Tror inte alls att du behöver vara orolig för testläsarna. . . du har ju levererat förr! Så det blir nog tummen upp den här gången också! :-)
Ja de små kissarna liksom vi känner också av den mörka tiden. . . .
Ha en fin helg!
Kramar

Mamma C sa...

Tror inte du behöver oroa dig.
Ha en fin helg.
Kram Carin

Bettys beundran sa...

Så kloka ord du skrev på min blogg. Förstår att det hände något med "dina" elever när de fick en lerklump i handen. När jag och en kollega (som också har ledarutbildning i Dynamisk pedagogik) förvånades vi många gånger vad en bild ett litet föremål gjorde med människor. Vi skulle nog som katten behöva -"gå ner" i lugnare tempo nu när mörkret är här.

Anneli Jäätteenmäki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lena sa...

Åh, söta Iris! Ja, katterna är kloka och tar det lugnt - borde vi också ibland!
Hoppas du får en skön helg och kan släppa lite av spänningen!
Kram

HWIT BLOGG sa...

Jag ligger redan i ide :) Vinterträda, dra mössan över huvudet...usch för dystra november men jag håller tummar o tår för dig och dina böcker...
Varm kram från Titti