31 december 2019

Ett oskrivet blad ligger framför oss!


Med de spröda stjälkarna av den sista multiflorahyacinten vill jag tacka detta året på dess sista dag. I morgon går vi in i ett nytt decennium, tio nya år av oskrivna blad. 2020. Det låter så rekorderligt på nåt sätt. Tjugotalet. Vi har pratat om tjugotalet förr. Det glada... hoppiga, jitterbuggiga. Hoppas det här också blir glatt... men mer stabilt.


På nyårsdagen för fem år sedan fick jag nycklarna till min lägenhet här på Bergmästaregatan. Så lycklig jag var att just jag fick den bland så många sökande. Tänk att det redan har gått fem år! Jag trivs så bra här under takåsen med fin utsikt åt alla håll, främst över Läroverksparken vars årsskiftningar jag kan följa på bästa parkett genom vardagsrummets hörnfönster.


Idag njuter jag av de sista skälvande timmarna av 2019 och ser fram mot det nya tjugotalet. Men som så mycket annat, det blir vad vi gör det till... var och en av oss. För egen del bestämmer jag mig för att det blir det bästa året nånsin! Visst sa jag något om ett oskrivet blad?

Tack för det gamla året och Gott Nytt År till er alla!

11 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Fem år!!??? Jag som ofta tänker på ditt glädjehus... Har det verkligen gått fem år sen du flyttade. Det är ju helt galet!
Önskar dig en fantastisk sista dag på detta året! Vi hörs nästa år igen!

Rosor och ruiner sa...

Tack själv för dina fina inlägg! Och tänk att det gått fem år sen du flyttade dit, otroligt vad tiden går!
Nu blickar vi framåt!
Kram och ett riktigt Gott nytt år till dig min bloggvän!
Gunilla

Isas Trädgård sa...

Så spännande med oskrivna blad och ett nytt blankt år som ligger framför oss! Önskar dig ett fantastiskt gott slut på 2019 och ett rikt 2020 som väntar !
KRAM/Isa

lisashus sa...

Helt otroligt att du har bott där i 5 år! Inte klokt så tiden går och nu är det nytt 20-tal, som sagt! Alltid spännande med oskrivet blad och en blank tid som ligger framför. Vi får hoppas på det allra bästa.
Önskar dej ett gott slut på 2019 och önskar dej ett GOTT NYTT 2020, och tusen tack för alla dina fina inlägg och kommentarer hos mej. Tack också för dina underbara böcker!
Nyårskramar
Lisa

pelargon sa...

Säger som övriga ....har det verkligen gått fem år sedan du flyttade in i lägenheten.Jag konstaterar varje dag att tiden går så fort...fort...
Men nu står vi inför ett helt nytt år.Som säkerligen kommer att gå fort.Hoppas att det flyter på bra,utan större hinder.
Tack för alla fina inlägg och kommentarer under gångna året.
Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag Dig och Iris!
Kram Margareta

Vform sa...

Gott Nytt År Eva-Mari!
Tack för alla snälla kommentarer!
Jovisst .. vi vandrar vidare ...
Kram Vivan :)

Vit Hortensia sa...

Hahaha......när du skriver om oskrivet blad känns det som om din nästa roman redan börjat ta form......inte bara att det nya året är ett oskrivet blad :-)
Allt gott önskar jag dig det här nya året! Tycker det känns väldigt bra att säga 2020.....perfekt balanserat på något sätt :-)
Varm kram till dig <3
Birgitta

MirandaMaräng sa...

Ja tänk vad åren går fort. . . redan 2020!
Oskrivet blad. . . hmmmm. . . kanske en ny bok på gång?! :-)
God Fortsättning!
Kram

Agneta Tellander sa...

Ja att 5 år gått är ju nästan otroligt. Ett nytt decennium, ja jag hoppas verkligen detta blir bättre! Det som gick var det svåraste för min del med död och många traumatiska upplevelser. Nu kan det ju bara bli bättre, så välkommen 2020 och må det bli ett vänligt och bra år för oss alla!🙏
Kram🌟🌻

HWIT BLOGG sa...

Klart det blir det bästa året nu!! 2019 var lite sisådär...men skönt att ta nya tag och se det roliga framför oss :)
Klart du trivs där, du har det sååå mysigt...
Kram från ett blåsigt Öland & Titti

Lena sa...

God fortsättning på 2020!!! Tänk vad fort tiden går! Fem år bara rusar iväg...
Nu hoppas vi på ett riktigt bra "lagom" år!!!
Ha det fint!
Kram