26 oktober 2020

Det som händer...


 ... är att vardagsrummet ser ut så här just nu. Som om jag skulle flytta. Men det ska jag inte! Allt beror på...

... ett hål i väggen! Orsakat av att en gubbe borrade rakt igenom ytterväggen när de satte upp byggnadsställningar inför målning av fasaden... 2018! Jag har fått vänta på åtgärd i mer än två år. Hålet skymdes av soffan så ibland glömde jag bort det till och med.

Ärendet har liksom försvunnit på vägen trots mina påstötningar. Men plötsligt hände det! Målaren kom och besiktigade och det blev inget snack om saken när jag propsade på att få hela vardagsrummet omtapetserat. Han föreslog först lite försiktigt... skulle det inte vara fint med en fondvägg där? Vilket jag avböjde vänligt men bestämt.

Strax kommer han! Den som väntar på nåt gott... kanske jag ska köpa en trisslott?

Sista veckan för oktoberkampanjen med mina böcker. Mer kan du läsa här. Tack alla som redan passat på!

9 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Åhh vad fint du kommer få. Önskar nästan att någon kom och borrade fel här också. Fniss! Har börjat läsa nu, sååå bra och mysigt du skriver om man nu får använda de orden. Känns så roligt att gotta in sig i en bok och känna att man inte vill sluta, bara ett kapitel till du vet. Ha en fin dag. Kraaam Pia

Eva-Lotta sa...

Men så klantigt. Klart de ska fixa hela rummet! Ser fram emot att se resultatet!

Mamma C sa...

Tur du propsade på så att du får hela ditt rum omtapetserat.
Kram Carin

Vit Hortensia sa...

Åh så härligt att få nytt och fräscht även om det bir en hel del jobb med att plocka undan.....och tillbaka! Fast sen, när allt är klart, kommer du ju ha ett välstädat och fint vardagsrum lagom till adventspyntandet :-)
Må så gott!
Kram Birgitta

lisashus sa...

Tala om tur i oturen! Hela vardagsrummet tapetserat och du slipper göra jobbet! Grattis!
Säkert har du valt med omsorg! Så spännande, även om det hela blir en del olägenheter med omflytt och rörighet under tiden!
Bra där att du stod på dej!
Lycka till med allt! Det blir ju som ett nytt vardagsrum!
Kramar
Lisa

Annica sa...

Skönt att det inte var något värre som hänt... Jag vågade knappt tänka tanken på vattenskada. Nu får du ju helt nytt och fint till jul!
Spännande och roligt att välja tapeter! :)

Kram
Annica

. sa...

Så roligt med omtapetsering. Här hemma har vi också planer på att tapetsera om i hallen men vet du, jag kan aldrig bestämma mig. Tycker det är så svårt, än vill jag ha en ljus, än en lite mörkare. Det kommer väl aldrig att bli något av det misstänker veliga jag. /Elisabeth

Eleonora sa...

Du kommer att få så fint och fräscht nu till och julen. Lite jobbigt är det ju förstås att plocka undan och sedan ställa tillbaka allting men det grejar du bra tror jag. Lycka till

HWIT BLOGG sa...

Ja bättre sent än aldrig...det ställer ju till en massa onödigt jobb för dig men hellre det än ett hål i väggen :)
Köp en trisslott!!!
Kram från Titti