4 oktober 2020

Oktoberkampanj på mina böcker

Nu när hösten kommit på riktigt och det regnar och blåser runt knuten vill i alla fall jag kura ihop mig inomhus med en bok. Så vad passar väl bättre än att jag säljer mina böcker med höstpriser under oktober? Många av mina läsare har redan köpt böckerna... men kanske inte alla fem? De kan läsas helt fristående även om vissa av karaktärerna återfinns i flera av romanerna. Snart är det jul och det är ju alltid bra att vara ute i tid.

Min allra första roman, Café Trädgårdslyckan, gav jag ut redan 2006. En feelgood-roman med stänk av svärta. Den handlar om Berit Mattsson i Örebro som tagit beslutet att utnyttja sin pensionsförsäkring redan från det hon fyllt sextio.

Baksidestexten lyder:
   Så länge jag kan minnas har en gammaldags farstutrappa varit en av längtorna jag haft. En katt skulle förstås sitta där och tvätta sina tassar. Och ett eget trädgårdsland skulle jag ha, med riddarsporrar, ringblommor, aklejor och pioner.
   Nu har min önskan gått i uppfyllelse, nu har jag allt det där. Trappa, katt och riddarsporrar.

Höstpris 50:-

 


Längtan att fortsätta skriva gjorde att jag tio år senare, alltså 2016, skrev Livet efter Mats. Utspelar sig i Söderhamn.

Baksidestexten på den lyder:
   Livet efter Mats handlar om Anja Larsson som drivit tygaffär och syateljé i många år och vad som händer i hennes liv när hennes man plötsligt dör. När chocken lagt sig och hon tagit itu med allt praktiskt, dyker något upp... något hon innerst inne anat. Den handlar också om hur hon och väninnorna sätter sprätt på tillvaron genom att öppna Söderhamns första pannkakeria, men också om hennes kolonilott och om oväntade händelser... och kanske lite kärlek?

Höstpris 100:-

 

2018 var jag väldigt produktiv, då gav jag ut två böcker. Först ut var Jag är Nora. En feelgood-roman med stråk av både mörker och sorg. Utspelar sig i Hudiksvall.

Baksidestexten lyder:
   Jag är Nora är berättelsen om en alldeles vanlig kvinnas vardag i Hudiksvall. Nora vandrar, bakar och väver. Många mattor har det blivit genom åren. Lika många år har hon haft vävkursen där ingen vill sluta. I den lokalen har ingen putsat fönstren på väldigt länge. Hon skulle gjort det själv, då hade säkert inget av allt det andra hänt.

Höstpris 100:-

 


I slutet av samma år kom Piongården. En berättelse i feelgood-anda om livet. Utspelar sig i Falun.

Baksidestexten lyder:
   Kerstin Fontin har haft fler än en sorg att bära genom livet. När hon beslutar att flytta hem till Sverige och Falun igen och börja om på nytt sätter hon igång ett jordskred för fler än sig själv. Främst drabbar det hennes syster Siv som nästan kvävs av frustration och misstro, medan svågern Kurre äntligen kommer till insikt över hur torftig hans vardag är.

Höstpris 100:-

 


Och så den senaste, Harriet och Olle, som blev klar i december 2019. Feelgood som de andra men är kanske min mest lågmälda berättelse.

Baksidestexten lyder:
   Harriet och Olle är en roman som handlar om hur livet förändras när tillfälligheter blir händelser som ingen väntat sig. En berättelse om uppbrott, insikt, glädje och kärlek, blandat med smörstekta abborrfiléer, lite tjärdoft... och en gammal cd med Chet Baker.

Höstpris 100:-

----------

Om du vill passa på att köpa någon av böckerna så mejla mig och uppge namn och adress så ger jag dig mer information. Postnords frakt tillkommer. Min mejladress är evamari4@telia.com Jag signerar boken, men om du vill ge bort den i present och vill få ett annat namn skrivet än ditt eget så berätta det tydligt i mejlet.

För säkerhets skull tillägger jag att priserna gäller oktober ut och så långt lagret räcker.

Samtliga böcker finns dessutom att köpa till ordinarie priser hos Kol & Rosor och på Akademibokhandeln här i Falun.

Hoppas ni gillar min lilla höstkampanj?

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilken bra idé! Nu har jag redan alla dina böcker, men ni som inte har böckerna! Ta chansen och köp dem nu!!!!

Villa Ryttarängen sa...

Vad bra! Jag ska köpa livet efter Mats och läsa nu i höstmörkret. Beställer även nästa bok, jag är Nora. Skickar ett mejl också så klart. Kraaam Pia

lisashus sa...

Vilken superbra idé! Jag älskar dina böcker och jag vet att jag inte är ensam.
Jag ska fundera på om jag kanske vill ge bort någon i present! Vilket bra pris!
Jag återkommer i så fall.

Vill också tacka dej för alla rara och gulliga kommentarer du alltid ger hos mej!
Kramar
Lisa

Vit Hortensia sa...

Nu har jag ju inte läst några av dina böcker, men frontsidorna är så personliga och vackra och du är så modig som både satt dina ord på pränt och låtit trycka dem själv!
Tre gånger har jag försökt ge ett svar på din kommentar hos mig, men när jag ska publicera kommer det upp "Hoppsan något gick fel" och det går inte att få igenom svaret. Ska försöka en gång till, men det är så tråkigt när det krånglar!
Ha en fin söndagkväll! Hos oss har det varit ett riktigt ruskväder så jag har kurat inne idag :-)
Kram till dig!
Birgitta

Bettys beundran sa...

Tack för din kommentar om - ögonblick du minns från sommaren, denna sommar som inte är lik någon annan sommar. Det låter som du har haft en fin sommar i lite självvald ensamhet - något som du inte har svårt för. Jag återkommer med beställning via mail.