22 januari 2021

En god fredagskväll


Helgen inleds med ett glas vin, lite nötter och en god bok. Lyckan var total när jag hittade en box rödvin från julen längst inne i brödskåpet, en oöppnad box som jag glömt att jag hade! Så lite behövs för att ge fredagen lite extra skimmer när snöblandat regn piskar mot rutan. Hoppas ni också kan sätta guldkant på tillvaron.

Glad helg på er!

7 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ibland har man tur! Skål på dig och trevlig fredag!

Agneta Tellander sa...

Ja nu behöver man allt litet av varje för att muntra upp sig i pandemitider. Dessutom felhanterat vaccin som fördröjer vaccinationen ännu en gång😨 hur klantigt allt hanteras. Inga rutiner funkar.
Har slagit upp ett glas mörk rom, med mörk chokladbit till smakar gott tycker jag.
Trevlig helg!🌷🌷

Vit Hortensia sa...

Här står också ett glas rött :-) Smälter maten efter en middag gjord på rådjursfilé efter nytt recept......snart blir det efterrätt......så skåååål på fredagen. Ha en jättefin kväll!
Kram
Birgitta

Mamma C sa...

Ha en fortsatt trevlig helg önskar jag dig.
Kram Carin

lisashus sa...

Härligt med en liten överraskning sådär. Det ser mysigt ut och det är viktigt att göra det lite festlig ibland i dessa tider.
Så skål på´re och ha en jättefin helg!
Kramar
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Ja men så trevligt. Det gäller att hålla humöret uppe fast nu är det lite svårt. Solen skulle visst kika fram idag och det är ju kul i alla fall. Kraaam Pia

HWIT BLOGG sa...

Ja oftast brukar man ju hitta annat tråkigt längst in i skåpen! Låter som en härlig fredagkväll när vädret är som tristast :)
Kram från Titti och ett lika grått Öland