22 juli 2015

Tack ni fina!


Jag brukar ofta tänka på den respons man får när man bloggar. Vi är många som har hållit på några år nu och som har blivit riktiga vänner här i bloggvärden, även om vi är väldigt få som träffats i verkliga livet. Några har jag haft förmånen att träffa och det har varit så roliga stunder.

Jag går sällan så djupt in i mitt privatliv, det vill jag helst hålla för mig själv. Men att visa några bilder och berätta lite om vardagen är ett trevligt sätt att dela med sig av sin livssituation. Och så är det roligt och ger så mycket att ta del av andra bloggares liv och leverne.

Men det finns många som tittar in här som är helt okända för mig. Det skulle vara så roligt att veta vilka ni är! Därför lägger jag till funktionen att kunna kommentera anonymt igen. Den tog jag bort på grund av så många skräpmejl som kom från utlandet. Så skicka en hälsning, jag blir så glad över att veta vem du är!

Tacksam är jag för att ni vill läsa min blogg. Vad vore livet utan er? Ganska fattigt skulle jag säga. Tack, ni fina!

Må solen lysa över er!

26 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Hej hej.. Jag håller bara med dig. Tänk att vi har känt varandra genom bloggandet så länge nu. Alltid lika roligt att läsa kommentarerna och din blogg. Det finns många sätt att vara social på säger min yngsta son som har ett stort umgänge via etern. Kraaaam på dig genom luften och vilken fin ängel du visar idag. / Pia

Ulla sa...

Har läst din blogg sedan du visade hur du torkade pioner. Bodde då i ett gammalt tillbyggt torp på Vikbolandet med stor trädgård. Sedan 2 år i lägenhet i centrala Norrköping. Har också balkong där jag har lavendel och pelargoner. I år testat passionsblomma i spaljé. Haft flera katter, men ingen nu,så jag följer med glädje Majas utveckling och hyss! 😺
Hälsningar Ulla

lisashus sa...

Jag håller helt med dej i det du säjer här! Så berikande det är detta med bloggen, och så många fina kontakter man har fått, inte minst här - med dej!
Ja, det känns ju lite som om vi känner varandra och en gång lyckades vi nästan träffas, men jag har på känn att nån gång kommer det att bli av, jag hoppas det i alla fall.

Jag har samma inställning som du, om att man delar med sej av det man vill i sin blogg!
Själv väntar jag nog med de anonyma, men kanske lättar jag på den grejen senare, det var så förfärligt med alla dessa spam tidigare.

Ljuvlig pelargon du visar!
Önskar dej en härlig sommardag!
Kramar
Lisa

Anonym sa...

Hej!
Är en kvinna på 40+ som hamnade på din gamla blogg av en slump och tyckte du skrev och fotade så bra (gillar din stil av inredning!)så jag hängde med till din nya blogg. För ett par år sedan fick jag cancer och genomgick operation och cellgiftsbehandling. På senaste kontrollen visade skiktröntgen ev. metastas på ena lungan. Där är jag nu i väntan på ytterligare besked. Semestertider är inget bra i sjukvården. Din blogg ger en stunds vila för tankarna. Kram!

Erikslundsliv sa...

Jag är ju ganska ny i bloggvärlden än men tycker att det är kul att blogga och att läsa andras inlägg också förstås. Tänkte när jag började att det kanske inte var något för mig men det var det nog i alla fall! Det är som du säger så kul att få lite nya kontakter och massor av inspiration av alla andra bloggar. Kanske vi ses någon gång så småningom!
Kram, Ann

Helena sa...

Håller med dig att samtalen som förs över Blogglandia är inspirerande och lärorika. Alla tips och ideér som man delar med sig av ger så mycket. Jag är också personlig men inte privat på min blogg. Det är viktigt att bestämma sig var man vill dra sin gräns. På min blogg under sidan *Om mig* har jag berättat lite om mig själv. Nu har jag bara varit fyra månader här på blogspot... Nästa vecka ska jag faktiskt träffa några som jag endast haft kontakt med via bloggvärlden, via min fotoblogg (wordpress) som jag har. Vi som träffas är från olika delar av landet och har ett gemensamt intresse i att fotografera. Vi möts under några dagar för att utveckla fotointresset och lära oss mer. Önskar dig en riktigt fin dag!

Anonym sa...

Har följt dig från din tidigare blogg. Är själv en 52-årig förtidspensionär med ett litet rött torp ute på landet i Värmlandsskogarna. Bor där med sambo och tre katter. Tycker att din blogg ger ett sådant lugn även när din lilla Maja hittar på hyss.

Annelie

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Rosor och ruiner sa...

Håller med dig! Bloggen ger så mycket, det är ett trevligt sätt att "umgås" på! Det finns så många trevliga människor bakom bloggarna, och du är en av dem! Och det är skönt att man kan välja vad man vill skriva om och vad man vill visa, det bestämmer man helt själv.

Alltid lika trevligt att kika in här hos dig - och Maja!

Kram Gunilla

Anonym sa...

Jag har följt dig i många år ...tror jag hamnade på din blogg en gång i tiden för att vi båda hade borderterrier och samma intresse för blommor. Nu har jag ingen border längre utan en cairnterrier och torpet håller vi på att avyttra men deet är fortfarande lika roligt att följa din blogg .

Skaparglädje sa...

Det är alltid lika roligt att titta in på din blogg och läsa lite om din vardag.
Sommarkram från Anne-Lie

Meta sa...

Det finns verkligen många stunder som den har förgyllt min tillvaro genom att jag läser det andra skrivit och ser deras bilder, Man liksom tycker att de är ens vänner även om man inte träffats. De man träffat har en lite speciell plats hos en. Det är inte ofta som jag känner mig ensam nu när jag har bloggen
Hoppas vi ses igen i höst gör ju en tripp upp någon gång fram mot nov.
Ha det så gott
Kram Meta

Vardag och flärd sa...

Eva-Mari, jag håller med dig om att bloggandet ger så mycket i vardagen. Du är en fin bloggvän som utstrålar lugn och harmoni, det är alltid trevligt och inspirerande att läsa dina inlägg. Jag skulle så gärna vilja träffa flera av mina bloggvänner, har bara träffat en enda men kanske det blir fler när jag har mer fritid.
Tack för att du förgyller bloggvärlden!
Kramar Eva

Anonym sa...

Jag har också läst din tidigare blogg och nu följt med till din nya.
Jag är 44 år och bor på min skogsfasighet i södra Östergötland nära länsgränsen till Småland och Gränna.
Varför jag fastnade för dina bloggar är att jag har precis samma smak när det gäller inredning...bara älskart ! Jag längtar alltid till ditt nästa inlägg kommer!

Ha det så gott!

Kram från Camilla

Anonym sa...

Hejsan! Jag har följt din blogg sedan du bodde i ert röda hus. Älskade din inredningsstil. Har inspirerats av det sandfärgade som du ofta väljer och detta har jag använt i mitt eget hem. Det är så praktiskt och lätt att förnya med accentfärger.
Hörde av mig för några år sedan eftersom vi ägde, eller i mitt fall har ägt , ett mjölskåp.
Ha det gott!
Hälsningar Eva i Sunne

Helena sa...

Tack rara du för tipset om att sätta upp färgprover på skåpluckorna! Det har jag gjort och nu har fyra prover utkristalliserat sig. Och jag log när jag såg din kommentar. Du skrev det jag tänkte när jag gjorde inlägget. /Kram Helena

House and Garden by Bia sa...

Jag gillar att blogga och att läsa andra bloggar...har hållit på i tre år och verkar aldrig lessna, haha...vi får väl se hur det blir i framtiden, men just nu kan jag inte sluta, inte ens nu när vi är på landet i sommar ;))...så är det ju så att vissa bloggerskor är trogna läsare en del faller bort och nya tillkommer ;))...så är det nog för oss flesta bloggerskor. Ingen sommar i sikte...kollade på Smhi....tror inte sommaren kommer tillbaka heller, tyvärr !!...men man får väl hitta på något att fördriva tidenmed och hoppas ändå....någon dag kan ju bli bra iaf ;)) Trevlig helg!
Bia

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Nydelig bilde ! Ja det er helt sant som du sier, at man får noen gode bloggvenner , det føles som at man kjenner hverandre. Ønsker deg en riktig god helg ! Klem

Anonym sa...

Jag hittade till din gamla blogg, i slutet tror jag och sedan följt dej in i din nya, jättemysiga blogg - längtar alltid efter nästa inlägg :) Jag, en smålänning (55 år) som hamnade i nordvästra Skåne efter ja träffade min man. Min trädgård och gamla "nötta" loppissaker är mitt intresse. Vi delar även kattintresset - har två sådana trevliga vänner här :) Har ingen blogg själv, men funderat flera ggr. Får se vad som händer i framtiden. Mvh//

Anonym sa...

Hej! Jag är en kvinna på 50+. Bor i Gbg med make och en hund och en katt. Utflugna barn! Gillar din fina blogg och tänkte härma dig och sätta spetstyg innanför glaset på min Billybokhylla! Då kanske den blir nästan lika fin som ditt köksskåp :)Inspiration!
Önskar dig en fin helg (vi har regnet hos oss i Göteborg så hoppas du slipper det :)
Marie

Anonym sa...

Visst är bloggvärlden härlig ♡ ...
Ha det så gott!

/Kram

Annika Christensen sa...

Hej!
Jag verkligen gillar bloggvärlden och alla snälla positiva som tittar in.
Är dock inte så flitig på att titta in hos andra under sommaren men till vintern är det bättre att blogga än att titta på TV.
Allt gott
Annika

Blommiga Rutan sa...

Hej!
Ja, så är det verkligen, känns som man "känner" flera av bloggvännerna. Vi är ju också några stycken som följt varandra i i flera år.
Att det skulle kännas på det sättet var inget som jag alls hade tänkt på när jag började blogga, meningen var att det skulle vara en butuksblogg men ned åren har det blivit mer och mer personligt.
Din fina blogg har jag ju följt i många år och det är alltid lika trevligt att kika in här.
Kanske vore det roligt att träffas på "riktigt " någon gång?
Kramar Anncathrine

Margareta sa...

Tack för din fina blogg,för alla trevliga inlägg. Det känns som man delar lite tankar om livet med en vän.
Sen är jag lite dålig på att kommentera ibland....vill,men hittar inte alltid till orden.Sätter jättestort värde på de kommentarer jag får av dig.
Nu önskar jag dig en bra sista julivecka!
Kram Margareta

Anonym sa...

Hej! Din blogg är enkel och fin och är trevlig att ta del av. Jag är 63 år, bor i Västerbotten i stort hus och i liten timrad sommarstuga. Jobbar heltid och har lite = nästan ingen, tid för pyssel ännu men kanske kan jag hinna mer i framtiden. Så fantastiskt att du fått en katt som gillar vatten! Allt gott till dig! Kram!

G:a Affären sa...

Ja tiden och åren går. Jag glömmer aldrig när jag vann en utlottning hos dig, ett hjärta i trådarbete! Kommer så väl ihåg hur glad jag blev och det har jag fortfarande kvar, mitt Eva-Mari hjärta.
Och så har jag haft glädjen att träffa dig i verkliga livet! Det var under en period då jag tyvärr mådde väldigt dåligt och kanske tyngde vår träff med alltför mycket om det.
Jag är så glad att få följa dig och din fina blogg!

Varm kram till dig!
/Cia