13 september 2017

Guldkant!


En tur till kantarellstället resulterade i precis lagom många i korgen. Ibland behöver det inte vara mycket mer för att göra en dag extra guldkantig. Och tänk, jag lämnade kvar fler ändå på tillväxt!

Önskar er lite guldkant också!

10 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Guldkant behövs då och då!

Vardag och flärd sa...

Härligt och det är verkligen ett svampår i år. Igår när jag tog min promenad innan mörkrets inbrott hittade jag kantareller där jag aldrig sett tidigare. Till helgen får det bli en riktig skogspromenad med svampkorgen i handen.
Ha det riktigt fint!
Kramar Eva

Villa Ryttarängen sa...

Åhh så härligt med nyplockade kantareller. Kraaaam Pia

lisashus sa...

Åh, så härligt med kantareller! Det är verkligen guldkant och välförtjänt! Så skönt med regnet som gör att svampen växer.
Önskar dej många guldkantsdagar.
Kram
Lisa

Merja sa...

Gott:)
Trevlig helg!

Betty sa...

kantareller är guldkant på tillvaron liksom en Rasmuskaka. har också hittat både kantareller, svart trumpetsvamp och "höstisar". Tänk att det är något som är långt nedärvt - att samla i ladorna till kommande tider.

House and Garden by Bia sa...

Härligt !!
Gott med smörstekta kantareller, mums !
Ha en fin helg !
Kram kram

Meta sa...

Mums Vad härligt
Ha det gott och njut
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Härligt! När regnskuren är över här ska jag ta mig en svampplockartur jag med!
Hoppas allt gick bra hos tandläkaren idag!
Trevlig helg!
Kram, Ann

Eleonora sa...

Under min boendetid i Småland har jag plockat jättemycket kantareller. Ex.maken var fena på att hitta de små fina gulingarna. Men nuförtiden får jag köpa eller bli bjuden på då jag kommer till Dalarna. Sonen och barnbarnet gillar också att plocka och de brukar få ihop en hel del.

Fortfarande är jag dålig på att blogga men nu har jag i alla fall avslutat min forskning om mormor/morfar och tom låtit trycka några exemplar av den lilla boken.

Kram från Eleonora