11 juli 2018

Tidigt varje morgon...


... tar jag en tur runt sjön.

Min cykeltur nuförtiden inskränker sig inte längre än så. Inte långt alls men eftersom mitt högra knä dummar sig och jag inte längre kan promenera som jag vill, får cykeln vara motions- och transportmedel. Tur att det någorlunda funkar att cykla! En knäoperation väntar och jag hoppas den blir av i tidig höst.


Och tänk, hittills har det bara regnat två gånger så jag fått ställa in! Det varma och soliga vädret fortsätter och alla säger att vi inte ska klaga... men nu vete sjutton. Jag säger det... vill ha en hel veckas regn, minst! Fast bara på nätterna förstås. Ja, hallå, måste ju tänka på semesterfirarna! Och medan jag är igång och gnäller så gjorde det inget om temperaturen sjönk till 22 grader. Tänk att man aldrig är nöjd!

Idag ska jag och svägerskan ut på vår traditionella sommarutflykt. Så roligt det ska bli!

Glad onsdag!

6 kommentarer:

Merja sa...

Tur du har din cykel! Min mamma har op båda knäna med jätte bra resultat. Hon slipper värk och har tränat bra så hon kan även cykla som tidigare. Vilket tydligen inte är helt säkert efter op. Hoppas även din blir bra!
Fina Rallarrosr. En vit står på min vill-ha-lista😊

Trevlig resa!

lisashus sa...

Vilken vacker vy du visar och det måste vara underbart med dina cykelturer, även om de är korta. Ja, dagarna är otroligt varma och det blir allt torrare! Vi har fått otroligt lite regn här också. Det kom 9 mm i förra veckan, sam 5 mm innan midsommar! Det är verkligen bedrövligt med torkan. Ja, jag gnäller också lite, tål inte alls värmen! Lagom är ju alltid bäst så klart!
Hoppas att du får din operation och att den blir bra. Bra att du ändå hittat ett bra motionssätt!
Kram
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Jag cyklade idag, för första gången på jättelänge. Oj så trött och slut jag blev. Jag önskar dig lycka till med knäoperationen och ja du det är inte så kul men det blir bra. Kraaaam Pia

Eva-Lotta sa...

Jag håller med dig om regnet. Detta är katastrof!

Bettys beundran sa...

Man får vara tacksam över sina barn, sin familj, sin svägerska, att man kan cykel m.m. och tänk att du säkert är en del av att det är som det är. Ett ont knä är inte roligt men hoppas att det blir bättre efter operation. Ja, regn är vi många som längtar efter - men på nätterna.

Paula sa...

Hej, jag är tvärtom, kan inte cykla men promenera. Så jag vallar min hund runt omkring i byn och skogarna gåendes. Sålde cykeln förra veckan då jag insåg att den bara står...Gillar dina positiva vibbar, och att du bor i Falun där min dotter bor...Ha en fin sommarvecka, att hoppas på svalare väder verkar inte hjälpa...