23 november 2020

Min vinterkrona är klar


Renfanekronan är nu ett minne blott... men några kvistar fick vara med i vinterkronan, hade inte hjärta att slänga alla. Jag använde också tallris, blåbärsris och något spretigt lummerlikt. Enkel och lite naturligt rufsig.

Eftersom jag lät en batteridriven ljusslinga med små snöflingor få vara med, min allra första... inköpt för säkert tio år sen, får den lysa både dag och natt. Igår tävlade den med solskenet!


Vackrast är den på kvällen, utan konkurrens.

Lätt att göra om man använder grön bindtråd. Glömde fota tillvägagångssättet som jag tänkt. Svårast var att kamouflera batterihållaren på insidan. Och hur jag ska kunna byta batterier när de börjar ta slut är en helt annan historia!

Nu går vi in i sista veckan i november... tänka sig. Den vackraste av tider är här, advent.

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så bra det blev! Det ser väldigt hemtrevligt ut! Glad måndag!

Mamma C sa...

Så vacker den blev och den får väl lysa tills den slocknar, och då kanske du kommit på hur du ska byta batterier smidigast.
Kram Carin.

Vit Hortensia sa...

Åh så fin krans.....och belysning gör den ju ännu finare! Nu är det utförsbacke fram till första advent.....bara att pynta på :-)
KRAM
Birgitta

lisashus sa...

Som alltid, så smakfullt och vackert! Fint att renfanan fick vara med och de små lamporna gör ju jättemycket!
Det ser så hemtrevligt och inbjudande ut hos dej!
Kram
Lisa

HWIT BLOGG sa...

Så himla vacker krans! Batterislingor gillas och speciellt de med timer...
Ja nu behövs det ljus i vårt hus och det är kul att pynta! Blir lite lagom i år. Bara jag och gubben som ska se det ändå :)
KRAM från Titti