13 november 2020

Renfanan nu i november


 Minns ni kransen av renfana jag gjorde i juli? Såhär ser den ut snart fyra månader senare. 

Den gula färgen är dovare men fortfarande vacker. Nu är den dock snart ett minne blott. Här finns inlägget från juli. Snart kommer något mer vintrigt att bindas runt järnringen. Vad vet jag inte än, beror på vad jag hittar.

Kan ju inte låta bli att visa kransen från 2017 som är still going strong. Den är jag så förtjust i. Tänk så mycket det finns i naturen att använda sig av. Som renfana till exempel.

Jag har sett miniserien The Queen´s Gambit på Netflix med stor behållning och säger bara... fantastisk! Se den även om ni inte kan ett skvatt om schack. Välspelad... och så himla spännande!

Ha en fin helg även om den är dimgrå både ute och inne. Mina bilder visar det närapå omöjliga att få till något att visa över huvud taget. Ta hand om er.

9 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Det finns mycket fint att hämta gratis i vår härliga natur. Jag ska ut och pynta lite med granris och tuja. Trevlig Helg. Kraaam Pia

Mamma C sa...

Fortfarande lika vacker.
Då får vi snart se din vinterskapelse.
Ha en fortsatt fin fredag.
Kram Carin

Eva-Lotta sa...

Den är fortfarande väldigt fin. Passar bra ihop med kannan!
Trevlig helg.

Vit Hortensia sa...

Så himla fin är den där renfanekronan! Nästan finare i den mer dämpade tonen :-)
The Queen´s Gambit såg vi förra veckan. Såååå bra tyckte jag också.
Tänkte jag skulle ge mig ut på en långpromenad, men regnet skvalar ner och det känns mycket mysigare inne :-) Ha en fin fredag och helg.
Kram till dig! Birgitta

lisashus sa...

Visst är det extremt mörkt och grått nu, men hos dej ser det så hemtrevligt och varmt ut. Renfanan håller sej fin och har ju en underbar gul färg. Kransen har verkligen stått sej sedan 2017. Jag har börjat tycka allt mera om gula nyanser.
Härligt när man hittar underhållande serier i dessa tider!
Ha en fin och skön helg!
Kramar
Lisa

Agneta Tellander sa...

För fint samtal idag💚. Ja visst bjuder naturen på mycket att pyssla med. Särskilt så här års då mörkret och den förbaskade virusen härjar.
Inbjuder till kreativitet tycker jag. Ska göra en krans till dörren imorgon, har litet avklippta grenar från fika, får nog bli det tror jag. En skogspromenad blir det iaf.
Kram🌿🌲

Agneta Tellander sa...

Det ska vara tuja i föregående inlägg inte fika. Konstiga editor...

HWIT BLOGG sa...

Härlig krans i det här dystra höstmörker! Den där serien ska jag se! Hört mycket gott om den :) Bra tips..
Kram från Titti

Bettys beundran sa...

Roligt att du rekommenderar The Queen´s Gambit. Dottern sa att den måste ni se och det gör vi nu - jättebra. Visst är det lycka när man hittar något så bra. Fin färg på din krans, tänk vad länge färgen håller. Renfana har använts i långa tider till att färga garn med . Har inte själv gjort det.