2 december 2020

En mycket liten krans


I dessa dagar när många av oss köper eller tillverkar egna kransar av gran-, lingon-, tall- eller annat grönt ris, tar jag fram de små kransarna av papperssnören jag gjort en gång. Allt behöver ju inte vara grönt tänker jag. Snodde ett tunt svart snöre runt för att ge ett uns mer karaktär. Inte för mycket... inte för lite. 

De hänger på dörrarna till vitrinskåpet i köket. Visar helheten så snart jag hämtat en bit tyg som ska bli duk till mormors runda bord som fått komma ner från vinden och lufta sig. Jag har beställt tyget och får hämta det utanför butiken Kol & Rosor här i stan. Går inte gärna in i affärer om det går att undvika. Man tar väl sitt ansvar!

Ha det gott såhär första veckan i december. Ses snart!

4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Fint! Önskar dig en fin onsdag!

Mamma C sa...

Enkelt och snyggt.
Kram Carin

lisashus sa...

Vilken söt liten krans och färgerna känns befriande efter allt grönt och rött man ser nu! Roligt med små projekt ändå att fästa tankar och iver på.
Klokt att du inte går in i butiker och så bra att kunna hämta utanför! Vissa affärer tar också sitt ansvar.
Lycka till med nästa projekt och ha en fin andra advent!
Kram
Lisa

Vit Hortensia sa...

Nej, allt behöver inte vara grönt, det finns så mycket annat fint förutom allt det barriga eller bladiga......som din krans av snören!
Tänkte igår när jag hängde upp en stor krans på en dörr i köket att jag alltid dras till kransar i alla dess former och storlekar. Kransar av pil, näver, torkad hortensia, stickigt grönt, konstgjort.....tycker om dem alla :-)
Varm kram till dig!
Birgitta