11 januari 2021

Pusselmani

Tänk så lätt det är att fastna i ett pussel. Och än en gång är jag himla glad över mitt stora slagbord. Har tappat räkningen på alla pussel jag lagt under pandemin. Pusslar ni? I alla fall är julklappspusslet en perfekt januarisyssla. Tycker jag.

Ha det gott i snön!


9 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nej, det var länge sen. Mamma pusslar. I år fick hon ett pussel när hon fyllde år. Ett år fick hon en pusselmatta, bara att rulla ihop pusslet om man behöver platsen.

Mamma C sa...

Nej det var jättelänge sedan jag lade något pussel.
Vi gjorde tavlor av några pussel som vi lade när barnen var små kommer jag ihåg.
Har sett när man går runt på vårt område och kan se in på inglasade altaner att många äldre engelsmän lägger pussel denna årstid.
Kram Carin

Villa Ryttarängen sa...

Nej jag pusslar inte hemma. Kan lägga på jobbet eftersom det bara handlar om typ 10 bitar. Ha Ha! Nej jag har inte det tålamodet alls. Men det verkar vara ett bra tidsfördriv. Kraaam Pia

Vit Hortensia sa...

Älskar att pussla och har väldigt svårt att slita mig från pusslandet när jag väl börjar. Det är samma känsla som när jag stickar, virkar eller läser en bok.....bara En bit till, bara ETT varv till, bara EN sida till.....men det blir sällan bara en eller ett :-)
ha en fin dag!
Kram
Birgitta

Rosor och ruiner sa...

Jag pusslar bara en gång per år, och det är vid jul, eller jag tar fram det efter julafton kan man säga. I år blev det ett lätt, det gick så fort som på 2 dagar, motivet var lätt och så var det 500 bitar istället för 1000 som jag brukar ha: Så det kändes lite snopet att det gick så fort... Kanske borde pussla oftare! Det är ju väldigt avkopplande!
Ser att ditt motiv ser rätt svårt ut, typ bara träd och så vitt (snö?) för resten, så är har du ett att bita i antar jag!
Kram Gunilla

lisashus sa...

Vilken bra sysselsättning och jag skulle verkligen uppskatta ett pussel! Hittills har jag inte pusslat, men det skulle vara kul! Vilken tur att du har ett stort och fint bord!
Fortsatt lycka till med pusslandet!
Kram
Lisa

Isas Trädgård sa...

Det är jätteroligt att pussla så jag förstår att du fastnar. Just nu håller jag på med ett pussel som är ett konstverk av Shagall - jättesvårt eftersom bitarna kan se ut hur som helst och inte som ett vanligt pussel. Har att göra ända fram till påsk om jag inte går bet.
Lycka till med pusslandet - så härligt att ha ett stort bord så allt får plats!
Ha det så gott !
Kram/Isa

MirandaMaräng sa...

Länge sedan jag pusslade. . . önskade ett i julklapp. . . men tomten tyckte inte lika dant! :-)
Ha fina dagar! (Här är det snökaos)!
Kram

HWIT BLOGG sa...

Åhh kul! Det var längesen men tror jag ska köpa mig ett och börja :)
Ha en fin tisdag!
Kram Titti