29 maj 2017

Morsdagspizza och balkongängel


Jag har fått en trädgårdsängel i morsdagspresent som hos mig blev en balkongängel! Mina flickor vet vad jag tycker om. Och inte bara änglar...


... utan pizza också! Jag bjöds på en vegetarisk morsdagspizza med hemgjord coleslaw, jättegott! Köper nästan aldrig pizza själv, därför blir den en längta och extra god bara för det. Sen beror det ju på sällskapet också! Trångt som vanligt men härligt att få tillbringa kvällen med döttrar, svärsöner och barnbarn hemma hos dotter Åsa i Österå.


Tittar man ut från Åsas altan så ser man fåren gå där och beta. En idyllisk och fin kväll som kändes sådär precis som sammet, och helt utan mygg, klocka 11 visade termometern 20 grader! Hoppas vi nu får en fin sommar... med regn på nätterna!


Önskar er en härlig vecka.

6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så mysigt ni haft det! Skrattar lite åt fåren, ska just köra hem till Yngsta som i lördags fick hem en skock får...

lisashus sa...

Vilket härligt morsdagsfirande med både ängel och god mat! Härligt också att du ändå har tillgång till naturen så fint hos din dotter! Vädret var ju också helt ljuvligt, både värme och sol! Jag kan tänkta mej att ni njöt!

Jättefin ängel, som ju borde passa dej perfekt och så fint att ha den på balkongen! Säkert också en undermening att det var just en ängel!

Härliga dagar, men ack så torrt! Liiiite regn fick vi igår, hoppas på mera!
Kramar
Lisa

MårsArt sa...

Men himmel och plättar så sugen jag blev på pizza och coleslawsallad! Ni ser ut att ha haft en riktigt mysig kväll och vädret kan man absolut inte klaga på. Skulle vara att det är för lite regn då... Kanske den gulliga ängeln kan göra så att din önskan om regn på nätterna, slår in?
Ha det så gott!
Kram
Agneta

House and Garden by Bia sa...

Mysigt !
Jag gillar också änglar....och pizza. hihi....
Kram bia

Vardag och flärd sa...

Så fin ängel du fick i present och härligt att du fick umgås med dina kära på Mors dag! Det är så Mors dag ska firas ... tillsammans. Underbar utsikt över fårhagen, livet på landet är fint.
Tack snälla Eva-Mari för din kommentar, händelsen var så ohygglig men jag hoppas flickorna klarar sig förbi detta. Det är svårt att veta hur man ska prata med dem utan att skrämma. Samtidigt måste de få leka vid huset utan att ständigt vara övervakade, ja, det är svårt.
Ha en riktigt fin och skön vecka, vännen!
Kramar Eva

Villa Ryttarängen sa...

En ängel att minnas, sååå fin. Ja och sen pizza som är hemgjord och dessutom vegetarisk. Woow. vilken fin morsdagspresent. Kraaam Pia