2 juni 2018

Liljekonvaljekrans 2.0Det här året var jag ute i god tid när jag skulle göra årets liljekonvaljekrans. Därför kunde jag uppgradera den med att låta blomstänglarna få sitta kvar. Andra år har jag bara tagit bladen, kanske mest för att jag varit mycket senare att göra kransen.


Förmodligen kommer blomklockorna att rasa av när de torkat. Men jag vill prova. Gulligt blev det iallafall. Årets liljekonvaljekrans... uppdaterad till 2.0. Tidigare år har den sett ut så här och så här.


Varmt är det... lite väl varmt för mig och Iris. Vi kan bara sitta på balkongen efter 18 när solen svängt runt hörnet. Men igår kom en härlig regnskur och det doftade rentvättad natur och blev så skönt. Nu klagar jag inte för det vet vi ju alla att den här värmen inte är här för att stanna. Redan nästa vecka ska det bli behagligare temperaturer igen.

Idag på eftermiddagen ska jag kanske ta mitt premiärdopp. Väninnan påstår att det är mer än 22 grader, så badkrukan kanske doppar mer än tårna?

Glad helg alla vänner!

5 kommentarer:

lisashus sa...

Din liljekonvaljkrans är alltid så vacker och på något sätt tänker jag på Karin Larsson (Carl Larssons fru). Det är något med formen. Själv har inte ens hunnit upp i skogen till stället och nu är de redan överblommade! Så snabbt allt går nu! Här har vi +31 grader i skuggan men svalt inne i torpet. Hoppas på lite regn här också. Vilken lycka det vore. Jag kan tro att det är olidligt nu på balkongen. Man får njuta på kvällar och morgnar. Det låter härligt med bad. Du går berätta sen hur det kändes. Jag är också badkruka nämligen.
Kramar
Lisa

Isas Trädgård sa...

Så vacker krans och så underbart med doften !
Ja, nu är det varmt och pustigt, ser fram mot att vi också får en rejäl regnskur så det går att andas igen. Låter jättehärligt med bad när temperaturen har gått upp så högt !

Ha det så gott !
Kram/Isa

House and Garden by Bia sa...

Jättefin...ja vi ska också få svalare och ostadigare väder i morgon redan !
På gott o ont...jag gillar ju sol o värme men svettas så mycket...vill helst bada emellan solningarna ;))...men man ska verkligen inte klaga !
Ha en fin söndag !
Kram

Eva-Lotta sa...

Nog är det varmt! Inget regn i sikte, men jag hoppas det svalnar av lite. Helgen har tillbringats vid kusten, tack och lov!
Jag hann inte med att plocka in liljekonvaljer :(

Lena sa...

Åh, så vackert!!!
Kram