7 juli 2018

Tacksamhet och glädje


Kalasdag i dag för äldsta dottern Åsa som fyller 55. Hur är det möjligt... när man själv är 47??
Inuti, alltså. Ändå kan jag inte förstå, hon var ju nyss fem... eller vänta nu... 25!


Åren går och jag är så glad åt mina tre flickor. Flickorna som nu själva är mammor och som förundras som jag hur fort åren går.


Jag är så stolt och lycklig över min stora fina familj med svärsöner och barnbarn som vill ha mig med på allt roligt som händer. Som vill mig väl och bryr sig om. Jag tackar försynen, livet, en högre makt, ödet, vad man än vill kalla det... för att jag har fått förmånen att få just mina barn. Åsa, Anna och Lisa. De finaste.

Det blev ett känslosamt inlägg idag. Men jag kände att jag ville dela med mig av min tacksamhet och glädje. Alltför sällan sätter man känslorna på pränt. Glädje och tacksamhet. Önskar er alla detsamma.

Bilderna är från Åsas fina gård där en glasveranda håller på att se dagens ljus... återkommer med bilder senare.

7 kommentarer:

Meta sa...

Så härligt att ha en sån fin familj. det är många som aldrig hör nåt från sina barn eller barnbarn som får ligga ensamma i sin säng både natt och dag. Hur har tiden blivit. Har vi som är före glömt att visa dom hur man gör....
Ha nu en fin helg
Kram Meta

Eva-Lotta sa...

Familjen är den största rikedomen!
Du har all rätt att vara stolt över din familj :) Ha en trevlig sommar, jag kommer att läsa, men kanske inte kommentera!

Rosor och ruiner sa...

Underbart! Och visst går det fort, det är inte klokt! Det gäller att njuta och stanna upp, vilket jag tror du är bra på!


Kram Gunilla

lisashus sa...

Det måste vara fantastiskt att ha sina barn med familjer och på nära håll dessutom! 55 år! Då är ni ju nästan jämngamla - hur hänger detta ihop? Märkligt så åren går! Jag kan verkligen förstå din glädje i detta. Tänk, att ha tre döttrar med familjer -så underbart!
Vilket vackert hus och med en glasveranda blir det ju ännu finare!
Så glad för din skull att du har dina nära!
Kram
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Åhh så härligt att ha sina nära på kort avstånd. Min äldsta son fyller 35 i år. Undrar just vart åren tog vägen. Du måste ha blivit mamma vid unga år. Kraaaam Pia

Liselotte Johansson sa...

Härligt med stor familj. Visst ska du njuta av det. Ha en fin sommar.

Agneta Tellander sa...

Ja visst är det härligt med barn. Tur man har dem om dock litet långt bort i mitt fall. Finns mycket att vara glad för. Men jag säger som du. Nu vill jag ha regn som de flesta andra!