2 mars 2020

Måndagsnöjd


Det måste vara nåt fel på mig. Jag har alltid gillat måndagar. Det blir ordning igen. En ny vecka med nya möjligheter och val. Bäst är att bara ha ett par saker inbokade per vecka. Tycker om tomma dagar där jag bara är. Jag är nöjd att ha det så. Precis som lergubben känner jag mig oftast. Nöjd.


Den pyttelilla gubben är ett loppisfynd för ett par år sen. När jag ser hans lite uppblåsta nöjdhet blir jag glad.

Önskar er alla en fin måndag och ny vecka.

Just det...
Iris hälsar och tackar för uppmärksamheten över hennes hemma-hos-reportage. Hon har nu tankar på att starta upp en egen blogg. Hej och hå... Jag har fullt upp med att försöka förvilla henne. Inte lätt att bo tillsammans med en prinsessa som fått nåt i huvudet.

4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nöjd är en bra känsla! Jag läser en blogg där författaren inte tycker om ordet nöjd. Jag kan inte förstå det, kan hon möjligen förväxla nöjd med självgod? Nöjd är väl bra att vara och att känna sig som din gubbe, det är väl målet varje dag? Ha en bra måndag!

Mamma C sa...

Håller med att nöjd är en toppenbra känsla.
Ha en fin Måndag du med.
Kram Carin

lisashus sa...

Den gubben ser verkligen nöjd ut och så fin han är i sin nöjdhet.
Jag känner nog lite som du - måndagar är bra och att det blir lite ordning igen. Nej, inte ha för mycket uppbokat per vecka känns också bra. Jag har ju min köronsdag som oftast drar med sej en del förarbete innan, som ibland kan ta flera dagar. Liiiiite jobbigt känns det ibland och ofritt. Jag klurar på det.
Hälsa prinsessan och ha en fin fortsättning på måndagen.
Kram
Lisa

Villa Ryttarängen sa...

Vilken mysgubbe! Han ser verkligen nöjd ut. Kraaam Pia