21 augusti 2020

Ett fat rikedom

 

Fyra härliga grapefrukter på fatet. Känner mig rik! Blodgrape är en av mina svagheter. En nyttig sådan också. Andra svagheter finns minsann också, betydligt mindre nyttiga... hm.

En halv grape förgyller min frukost så här års. Filen får bida sin tid. Frukosten njuter jag av och för min del är den dagens viktigaste mål. Gillar ni också grape?

Ha en fin helg alla vänner! Med eller utan grape.

7 kommentarer:

lisashus sa...

Det ser verkligen gott ut! Jag har väl provat någon gång, men kanske jag tyckte den var lite för besk för min smak, men jag kanske ska prova igen, för det var ju ett tag sedan nu.

Jag njuter också av min frukost, bästa måltiden enligt mej!

Kanske har vi de sista sommardagarna med värmen nu och det gäller väl att njuta då, i alla fall för de som gillar värmen.
Vi fick i alla fall ett rejält åskväder med både regn och hagel igår och det tackar jag för. Åh, så skönt med en urladdning!
Njut av dagen!
kramar
Lisa

MirandaMaräng sa...

Ser verkligen nyttigt o gott ut! Gillar också grape men ändå blir det inte så ofta!
Ha en trevlig helg!
Kram

Bettys beundran sa...

Så fint du har det på din balkong, du borde få pris för vad man kan göra på liten yta. Jag köpte också vita höstglöd att ha inne men den ena säckade ihop direkt. Håller med dig om blodgrapepe - så gott. Ditt vackra fat har jag sett tidigare och tror att det var Nittsjö också så vackert. Visst är det härligt med vackra ting runt sig?

Villa Ryttarängen sa...

Jag älskar grape men bör ju inte äta det eftersom det hämmar blodtrycksmedicinen. Jag fuskar ibland. Kraaam Pia

Eva-Lotta sa...

Åh, vad gott. Länge sen jag åt grape. Det är så gott! Ha en fin helg.

Vit Hortensia sa...

Grapefrukt är så gott och jag äter det då och då under vintersäsongen. Tycker de blir torrare så här på sommaren, men dina ser riktigt läskande ut!
Du undrade varför jag skurar våra tegelpannor som ska få pryda taket på den gamla tvättstugan. Det vore säkert inget problem om det vore lite beläggning, men ganska många är helt täckta av olika typer av växtlighet och för att teglet ska kunna torka upp så bra som möjligt känns det bäst att ha dem rena. De har patina kvar ändå för som nytt tegel blir de aldrig :-)
Kram till dig och ha en jätteskön helg!
Birgitta

HWIT BLOGG sa...

GOTT! Gillar när det är både surt och lite beskt :)
Lördag igen, så fort veckorna går...
Kramis från Titti